FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
L'assignatura pendent de la pime: el desenvolupament sostenible

L'assignatura pendent de la pime: el desenvolupament sostenible

Les pimes han de considerar aquests aspectes per a estar ben preparades
El 20% de les companyies duen a terme processos de mesurament d'impacte

L'impacte social i ambiental de les empreses és un element dinamitzador envers els territoris sobre els quals actua. Unes polítiques de *ESG (Mediambientals, Socials i de Govern, per les seues sigles en anglés) a l'altura de la situació que viu l'el nostre món, han de ser vistes com una oportunitat de modernització del teixit productiu al nostre país.

El paper de les petites i mitjanes empreses és fonamental perquè aquestes polítiques tinguen efecte al nostre país, on el teixit productiu està compost en un 99% per aquestes, i sense les quals no podem avançar en matèria de *ESG i Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) per a complir amb l'Agenda 2030.

Des de la Càtedra de Transformació Social Competitiva, de la Universitat Complutense de Madrid, en aliança amb *KPMG, la Confederació de Pimes i la Cambra de Comerç d'Espanya, han impulsat aquest estudi reconeixent que les pimes són un dels principals motors econòmics d'Espanya. Aquestes pimes representen poc més del 62% del Valor Afegit Brut i conformen el 66% de l'ocupació empresarial. No hi ha dubte que són agents de transformació en impulsar actuacions socials i mediambientals que influeixen directament en la sostenibilitat del nostre entorn.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia