FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Nou segell *ODS per a pimes. Què aporta i com pots aconseguir-ho?

Nou segell *ODS per a pimes. Què aporta i com pots aconseguir-ho?

Complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible genera beneficis al planeta, i també a la pròpia pime.


La protecció del planeta s'ha convertit en un tema important, també per a l'activitat de les empreses. Les Nacions Unides van establir 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) que hauran d'aconseguir-se durant els pròxims 15 anys per a aconseguir un desenvolupament sostenible global i per a erradicar la pobresa, i garantir la prosperitat, a més de protegir el planeta.


Amb tot això, s'han creat grups de treball que faran costat als països i a les seues empreses per a aconseguir aquestes metes. A Espanya s'ha posat el focus en la petita i mitjana empresa, que és la que representa el major percentatge del seu teixit empresarial.

El grup de treball espanyol, de caràcter multidisciplinari, assessorarà de manera personalitzada a les pimes espanyoles per a saber quines són les seues fortaleses i les seues febleses en temes relacionats amb la sostenibilitat, amb l'objectiu d'elaborar un pla d'acció.

Una de les vies per a executar amb èxit aquest tipus de plans és la capacitat d'involucrar als empleats en un projecte comú de contribució al desenvolupament local i global.

Per descomptat, aquests programes també es dirigeixen a aconseguir una gestió més òptima del negoci i a afavorir la transparència de la pime. Emprendre accions de responsabilitat social corporativa (*RSC) també ajudarà a millorar la imatge de l'organització, a més de contribuir als *ODS.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia