FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Noticias sostenibles e Industria 4.0 (Mostrar tot)
Oberta convocatòria per a premiar a pimes sostenibles

Oberta convocatòria per a premiar a pimes sostenibles

Generali celebra el seu 190é aniversari creant el premi *EnterPRIZE per a reconéixer iniciatives sostenibles de les pimes

Per a celebrar el seu 190é aniversari, *Generali ha creat *EnterPRIZE, un premi amb el qual pretén reconéixer aquelles iniciatives de sostenibilitat i compromís que hagen desenvolupat les pimes durant 2020.


L'objectiu és fer costat a les empreses de fins a 200 treballadors. Aquest tipus d'empreses representen en l'actualitat més del 90% del teixit empresarial espanyol i suposen una creació del 60% de l'ocupació que hi ha a Espanya. Es tracta de companyies que representen més del 60% de l'ocupació i que tenen un paper essencial en l'economia i en la societat.

Tres categories

Els premis s'estructuren en tres categories diferents. El guanyador de cadascuna d'elles rebrà 30.000 euros. Així, les empreses podran participar en la categoria de sostenibilitat social, on es reconeixeran iniciatives per a fomentar el benestar dels empleats i les seues famílies i les polítiques d'inclusió; sostenibilitat ambiental, en la qual es premiaran les accions que hagen tingut un impacte positiu en l'entorn, i la categoria de solidaritat que triarà les iniciatives socials que hagen tingut un impacte positiu en la comunitat en la qual s'estableixen les empreses participants.

Els guanyadors destinaran el seu premi a finançar projectes relacionats amb la sostenibilitat mediambiental, social o de solidaritat, en funció de la categoria en la qual hagen sigut premiats. Tindran un termini de 12 mesos per a fer-ho després de rebre el guardó.

Fins al pròxim 7 de juny estarà obert el termini de participació en la pàgina web de *Generali. Les empreses que tinguen una plantilla de fins a 200 treballadors i que desenvolupen la seua activitat a Espanya podran presentar la seua candidatura.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia