FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

Àrea associats

Notícies / Actualitat (Mostrar tot)

Els inspectors no controlaran el registre horari fins a 2020

Actualitad Els inspectors no controlaran el registre horari fins a 2020

La mesura laboral estrela del Govern té «zones grises», com les pauses, l'inici i la fi de la jornada o el sostre de les sancions, sobre les quals la Inspecció de Treball no té instruccions.

La Inspecció de Treball i Seguretat Social no podrà realitzar una campanya exhaustiva sobre el compliment del registre horari fins a 2020, segons les fonts consultades per aquest diari. Encara que la mesura introduïda el passat 12 de maig és una de les poques que ha aconseguit tirar avant l'Executiu i, per tant, va ser anunciada amb tota la pompa per part del Ministeri de Treball i Seguretat Social, la veritat és que durant mig any aquesta mesura estrela estarà als llimbs. No solament perquè l'obligatorietat que les empreses registren la jornada laboral continue suscitant polèmiques i molts dubtes, sinó perquè els inspectors no tenen ordre d'actuar llevat que concórrega denúncia per part dels treballadors o dels seus representants. En altres paraules, fins que es definisca el pla estratègic de la Inspecció de Treball per a 2020 no hi haurà una campanya específica de control del registre horari.

La mateixa ministra de Treball en funcions, Magdalena *Valerio, ja va anunciar amb l'entrada en vigor de la mesura que la Inspecció anava a donar «cert marge» a les empreses durant un període no especificat, la qual cosa suggeria que els inspectors que ja han començat a preguntar a les empreses pels mètodes utilitzats per a controlar les hores laborals dels seus treballadors han rebut instruccions per a fer els ulls grossos. Així que, llevat que la infracció siga flagrant i concórrega denúncia, la veritat és que les empreses podran esquivar almenys fins l'any vinent les multes previstes per la nova normativa, que contemplen sancions de 626 i 6.250 euros.Segons les fonts consultades, la Inspecció de Treball i Seguretat Social preveu llançar en 2020 un control generalitzat per a calibrar el grau de compliment de la nova legislació. Fins hui, només s'ha iniciat algun procés d'investigació sense major transcendència.

Més informació

Font: larazon.es

Quines opcions de finançament alternatiu tenen pimes i autònoms?

Actualitad Quines opcions de finançament alternatiu tenen pimes i autònoms?

A l'hora de buscar finançament les pimes i els autònoms tenen diversos canals a la seua disposició.

A l'hora de buscar finançament les pimes i els autònoms tenen diversos canals a la seua disposició. Hem de tindre en compte que els canals tradicionals, representats per la banca tradicional, solen presentar bastant oposició a l'hora de proporcionar tant a pimes com autònoms el finançament que podrien necessitar. És per això pel que es veuen obligats a buscar alternatives de finançament com les que ofereix Descompte Global Financer, que ha pensat de forma específica en pimes i autònoms per a proporcionar-los la liquiditat que en alguna ocasió puguen necessitar.

Es tracta d'una alternativa a la banca que, de forma senzilla i molt àgil, permetrà a tots aqueixos petits i mitjans empresaris, i als autònoms, eixir dels circuits de finançament habitual i aconseguir aqueix extra de diners que es necessita en moltes ocasions. Els motius pels quals una pime o un autònom puga necessitar finançament poden ser molts, i des de *DGF han contemplat aquestes possibilitats amb diferents tipus de serveis per a estar en el moment adequat al costat dels actors que mouen l'economia real del país.

MÚLTIPLES OPCIONS DE FINANÇAMENT
Dins de l'oferta de serveis que *DGF ha creat s'ofereixen diverses alternatives. D'una banda tenim el descompte de pagarés, que és perfecte per a tots aqueixos autònoms i totes aqueixes pimes que treballen de forma freqüent amb clients que els entreguen pagarés després d'haver venut un producte o servei.

Més informació

Font: foodretail.es

Esdeveniments / Agenda

Nous associats (Mostrar tot)

CLÍNICA DEL PIELA BUENA IMPRESIÓN - SEGORBEFECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.QUESERÍA ARTESANAL TORRES DE ALBARRACÍNGrupo TelecomCARNICERÍA ROSITA, S.L.
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia