FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

Àrea associats

Notícies / Actualitat (Mostrar tot)

AJUDES A la CONTRACTACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Ajudes i subvencions AJUDES A la CONTRACTACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

La Diputació de Castelló obri un nou programa d'ajudes a la contractació indefinida de joves entre 16 i 29 anys per a empreses amb centre de treball en municipis de menys de 5.000 habitants o menys de 10.000 habitants que hagen perdut població en els últims 10 anys. Aquestes ajudes estan cofinançades pel Fons Social Europeu

OBJECTIU

Fomentar la contractació indefinida de les persones joves

BENEFICIARIS

Empreses i persones autònomes amb centre de treball en municipis de la província de Castelló de menys de 5.000 habitants i municipis entre 5.000 i 10.000 habitants que hagen perdut població en els últims 10 anys. (Veure exclusions en les bases)

PERSONES A CONTRACTAR

Joves menors de 30 anys a la data de contracte:

- Inscrits en Garantia juvenil (que no estudien ni treballen) i en LABORA.

- Estar empadronats en municipis de menys de 5.000 habitants i municipis entre 5.000 i 10.000 habitants que hagen perdut població en els últims 10 anys.

- No haver tingut contracte laboral en l'empresa en els 6 últims mesos. No es consideren contracte laboral les pràctiques de caràcter no laboral.

IMPORT DE L'AJUDA

- 2019: 2.700 euros per contracte en 2019

- 2020: Opció a ampliar en nova convocatòria altres 2.700 euros per manteniment de 6 mesos durant 2020.

- Màxim per contracte 5.400 euros (2019+2020)TIPUS DE CONTRACTE

Contractes indefinits a jornada completa per un període mínim de 6 mesos. (Veure exclusions en les bases)

DATA DE CONTRACTACIÓ

Ha de ser posterior a la resolució de la concessió i no més tard del 01/07/2019.

TERMINI DE SOL·LICITUD

Del dia 19 de maig al 7 de juny de 2019.


COBRAMENT DE L'AJUDA

Una vegada transcorreguts els 6 mesos mínims de contracte i després de realitzar la justificació. Termini màxim de justificació: 20/01/2020

Més informació

Font: Diputació de Castelló

Així és el Pla d'Estabilitat 2019-2022 per a les pimes

Actualitad Així és el Pla d'Estabilitat 2019-2022 per a les pimes

El Pla d'Estabilitat proposat pel Govern per al tram comprés entre 2019 i 2022 té conseqüències per a les pimes i hi ha diversos canvis que afectaran notablement els seus propietaris.

L'Agència EFE analitza en un comunicat aquest document, recollit per El País, mesurant el seu impacte en les petites i mitjanes empreses. En ell existeixen diversos apartats que afecten directament les pimes espanyoles, com les mesures en l'Impost de societats, l'Impost sobre Determinats Serveis Digitals i l'anàlisi i reestructuració que es realitzarà sobre alguns incentius als autònoms.

Les mesures que tenen a veure amb l'Impost de Societats fan que es requerisca una quota líquida mínima del 15% sobre la base imposable positiva de l'Impost. Segons el plantejament del Govern, pujarà a un mínim del 18% en els casos d'empreses que cotitzen al tipus incrementat del 30%. Es veuran afectats per aquesta mesura a les empreses que el seu import net arribe o supere els 20 milions o els grups que tributen en règim de consolidació fiscal. D'aquesta manera, el Govern pretén acostar el tipus efectiu al nominal, buscant una major aportació a la Seguretat Social per part de les grans empreses.

No obstant això, per a aquelles companyies amb una facturació inferior al milió d'euros, existirà una rebaixa nominal del 25% al 23%. D'aquesta manera pretenen donar una ajuda a aquestes empreses.

Naix un impost de Serveis Digitals
També es crearà un Impost sobre Determinats Serveis Digitals. L'objectiu és que empreses internacionals graven a Espanya els ingressos que obtenen. Sempre dins del marc de certs serveis digitals que actualment no recull la fiscalitat espanyola. El gravamen serà d'un 3% i afecta als serveis de publicitat, serveis d'intermediació i a la venda de dades registrades gràcies a la informació que ofereixen els propis usuaris.

A part, el Govern buscarà una reorganització de les ajudes existents que augmente els ingressos per cotitzacions socials. Així, després de la reorganització d'aquestes ajudes, des del Govern veuen possible comptar amb un impacte anual de 500 milions d'euros l'any vinent. El benefici, segons recull l'Actualització del Pla, “repercutirà positivament en les cotitzacions socials i en la sostenibilitat del sistema de la Seguretat Social”.

Font: muypymes.com

Esdeveniments / Agenda

Nous associats (Mostrar tot)

LA BUENA IMPRESIÓN - SEGORBEFECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.QUESERÍA ARTESANAL TORRES DE ALBARRACÍNGrupo TelecomCARNICERÍA ROSITA, S.L.MATERIALES DE CONSTRUCCIÓN ALBERTO TORT
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia