FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

Àrea associats

Notícies / Actualitat (Mostrar tot)

LES PIMES INVERTEIXEN MÉS DE 26 MILIONS D'EUROS EN PROJECTES DE DIGITALITZACIÓ AVANÇADA AMB EL SUPORT DE L'IVACE

Actualitad LES PIMES INVERTEIXEN MÉS DE 26 MILIONS D'EUROS EN PROJECTES DE DIGITALITZACIÓ AVANÇADA AMB EL SUPORT DE L'IVACE

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (*Ivace) ha destinat una mica més de 10 milions d'euros a recolzar els més de 26 milions d'euros (26,5) que les pimes han invertit en projectes de transformació digital avançada

En total, la unitat d'innovació del *Ivace ha recolzat en la convocatòria de *DIGITALIZA 2020 prop de 600 iniciatives, amb un pressupost mitjà per iniciativa que frega els 50.000 euros i que es caracteritzen pel seu alt component innovador.

La majoria dels projectes subvencionats pel *Ivace en aquest convocatòria estan liderats per petites i mitjanes empreses que per primera vegada han optat a aquestes ajudes de l'Institut “amb un elevat percentatge de micro i petites empreses que representen prop del 83% dels projectes secundats” ha assenyalat Rafa Climent

Per al Conseller d'Economia Sostenible i President del *Ivace, Rafa Climent, les dades són “positives i reveladores de la maduresa digital que xopa a les empreses i de la seua aposta clara i decidida per la innovació”.

Maduresa dels projectes

Un punt en comú dels quasi 600 projectes finançats pel *Ivace en la convocatòria de 2020 és la maduresa i modernitat de les iniciatives presentades “les quals segueixen el perfil dels projectes desenvolupats en països tecnològicament capdavanters com Alemanya o Països Baixos” ha indicat Rafa Climent.

En percentatge el *Ivace ha detectat un clar increment dels projectes enfocats a millorar els controls de producció de les empreses, aspecte que s'ha vist reflectit en 129 iniciatives, l'el 22,8% del total recolzat, enfront del 13,6% de la convocatòria anterior.

En aquest sentit el responsable de l'àrea d'Economia ha assenyalat que l'objectiu del *Ivace és mantindre viva la confiança dels nostres empresaris i empresàries i continuar afermant aquesta tendència de sofisticació i innovació en els projectes.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial té previst convocar les ajudes de 2022 a principi de l'any.

Font: IVACE

El Millor Formatge Artesà de la Comunitat Valenciana 2021 és Peña Blanca de la Formatgeria Els Corrals

Actualitad El Millor Formatge Artesà de la Comunitat Valenciana 2021 és Peña Blanca de la Formatgeria Els Corrals

El Formatge "Peña Blanca" de la Formatgeria Els Corrals de *Almedijar, obté el premi al Millor Formatge Artesà de la Comunitat Valenciana en la Vaig veure Fira del Formatge Artesà de Montanejos.

La VI Fira del Formatge Artesà de Montanejos ja té guanyadors: el Millor Formatge Artesà de la Comunitat Valenciana 2021 és Peña Blanca, de la Formatgeria Els Corrals, situada al poble castellonenc d'Almedíjar.

La resta de premiats, en les diferents categories, han sigut:

Millor llet fermentada i quallada: Quallada de Masia *Els *Masets (La Torre d´en *Besora, Castelló).
Millor Formatge Fresc: Formatge fresc de cabra de Granja *Rinya.
Millor Formatge de coagulació làctica o mixta: Peña Blanca dels Corrals (Almedíjar, Castelló).
Millor Formatge de pasta premsada de cabra: *Pell Florida de Formatges de Catí (Catí, Castelló).
Millor Formatge de pasta premsada d'ovella: Formatge Tronchón de Formatges de Catí.
Millor Formatge de pasta premsada de vaca: Formatge curat de vaca de Formatgeria Sant Antoni de Callosa d´en *Sarrià (Alacant).
El Concurs de Formatges Artesans de la Comunitat Valenciana, que s'organitza en col·laboració amb el Centre d´*Artesania de la Comunitat, té com a objectiu la promoció del ric patrimoni formatger de la regió, de la seua història, tradició i valoració de les seues expressions organolèptiques. Amb aquests guardons es pretén posar en valor la diversitat, riquesa i personalitat dels formatges artesans elaborats en la Comunitat Valenciana i que el consumidor els conega i distingisca.

El jurat, presidit per José María Manglano de Xarcuteries Manglano, ha estat format per Miguel *Sandalinas (alcalde de Montanejos), Miquel *Clemades (Director Gerent del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana), María *Diago (Directora de Guia Sustentable), Paula Pons (periodista gastronòmica i editora de Guia Hedonista), Mª Pilar Molina (Catedràtica de Producció Animal del Departament de Ciència Animal de la Universitat Politècnica de València), Nuria Montes (Secretària General de *HOSBEC), Antonio Crespo (Director del *CdT d'Alacant) i *Guillermina Sánchez (sommelier).

Sobre la Fira del Formatge Artesà de Montanejos
La gran festa del formatge artesà valencià, la Fira del Formatge Artesà de Montanejos, ha tingut lloc per sisé any consecutiu el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre a Montanejos (Castelló). En aquesta edició han sigut presents 10 formatgeries de la Comunitat Valenciana i 4 convidades d'altres regions espanyoles, que han participat en el mercat de formatges artesans amb estands on els visitants han pogut degustar-los i adquirir-los, i en un ampli programa d'activitats, incloent la celebració de les II Jornades de difusió del Formatge Artesà i Ramaderia lletera valenciana en Vila Purificació, promogudes per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, on experts del sector han debatut en diferents xarrades tècniques.

Més informació

Font: valenciaplaza.com

Esdeveniments / Agenda

Nous associats (Mostrar tot)

RESTAURANTE ALEGRERESTAURANTE SENDA DE LA BRASAFECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.MARIAN LENCERÍAPINCHOS LA GILDICACASA GERMÁN
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia