FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

Àrea associats

Notícies / Actualitat (Mostrar tot)

L'AJUNTAMENT DE SEGORBE ACOSTA ELS FONS EUROPEUS A la CIUTADANIA

Actualitad L'AJUNTAMENT DE SEGORBE ACOSTA ELS FONS EUROPEUS A la CIUTADANIA

El punt *GVANEXT de l'Ajuntament de Segorbe ofereix atenció, informació i assessorament als ciutadans, comerços, emprenedors i empreses sobre ajudes i subvencions de la Unió Europea, especialment dels Fons *Next *Generation EU

El Punt *GVANEXT de l'Ajuntament de Segorbe és un nou servei públic d'atenció, informació i assessorament als comerços locals, empreses, autònoms, persones emprenedores i a la ciutadania de Segorbe, en general, sobre les noves oportunitats d'inversió i l'ampli ventall d'ajudes i subvencions que proporciona la Unió Europea (UE), especialment sobre els fons *Next *Generation EU i altres fons europeus del Marc Pluriennal 2021-2027. Es tracta d'un servei d'assessorament personalitzat per a identificar el tipus d'ajuda que més s'adapta a les seues necessitats.
Estem a la seua disposició en les oficines de l'Ajuntament per a resoldre qualsevol dubte i oferir-li informació presencial sobre els diferents programes de fons europeus publicats per la UE. Pot posar-se en contacte i reservar cita prèvia trucant al telèfon 964132020.
A més de promoure aquests punts, la Generalitat Valenciana posa a la disposició de la ciutadania una plataforma en línia d'informació i suport per a acostar noves oportunitats d'inversió i desenvolupament d'actuacions a tots els agents socioeconòmics valencians, a través de la web gvanext.gva.es


Punt *GVANEXT

Ajuntament de Segorbe
Plaza de l'Ajuntament, 2
Informació sobre les ajudes que t'interessen.
• Assessorament presencial
Dilluns a divendres de 9 a 14 hores (amb cita prèvia).

• Telèfon per a més informació:
964132020 *ext 2060

• Correu electrònic: fondoseuropeos@segorbe.es

Font: Ajuntament de Segorbe

Una llançadora cap a la sostenibilitat de les pimes

Notícies sostenibles i Indústria 4.0 Una llançadora cap a la sostenibilitat de les pimes

La Cambra d'Espanya llança la web Empresa Responsable per a ajudar a les pimes en la seua transició

La sostenibilitat –en el seu triple vessant ambiental, social i de governança (*ASG)– constitueix un valor fonamental de les empreses i els seus negocis. I si bé això és així en les grans companyies, on forma part ja des de fa temps de les decisions estratègiques, el repte és conscienciar a les petites i mitjanes empreses, que representen prop del 99% del teixit productiu a Espanya, que la sostenibilitat també ha d'integrar la seua estratègia empresarial. És a més una exigència reguladora cada vegada més ambiciosa i una demanda dels grups d'interés.

Per a ajudar les pimes a introduir-se en la matèria, la Cambra de Comerç d'Espanya ha llançat el *microsite Empresa Sostenible (
Més informació el contingut de la qual se centra en els àmbits *ASG i ofereix a les pimes recursos, informes, eines gratuïtes i programes que els permeten avançar en matèria de sostenibilitat. El propòsit d'aquest portal és actuar com a concentrador de recursos per a facilitar a les pimes el seu accés a informació clau i a serveis de qualitat que impulsen la sostenibilitat en el seu dia a dia.

Les eines que es faciliten en el *microsite són plantilles de polítiques mediambientals, de codis de conducta i d'informes de sostenibilitat, un test d'autodiagnòstic de sostenibilitat i el mapa de coneixement sectorial de rellevància *ASG i bones pràctiques per a pimes. “Totes aquestes eines el que ajuden és a identificar el que fas i també a identificar coses que no fas i que pots fer”, assenyala *Icíar Bellido, subdirectora de comunicació de la Cambra d'Espanya.

El mapa sectorial ajuda a identificar i gestionar els aspectes més rellevants en el seu sector en matèria *ASG i proporciona exemples de bones pràctiques perquè puguen incorporar en la seua gestió criteris de sostenibilitat. Bellido destaca que “el mapa incideix a veure què fan els que són com tu i que operen en el mateix sector que tu i que et poden inspirar a coses que pots fer”. “El que pretenem és ajudar a les pimes al fet que vegen que hi ha empreses xicotetes que estan fent coses i que s'animen també, que no és tan difícil. I fins i tot posar-los en contacte per a copiar el que estan fent unes altres. Al final la pime és molt generosa”, assegura la subdirectora de comunicació.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Esdeveniments / Agenda

Nous associats (Mostrar tot)

FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES DEL ALTO PALANCIAASOCIACIÓN DE ARTESANOS DEL ALTO PALANCIACentro de Estética Carmina Picó CruzansBAR PACOFECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia