FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.

Convenis de col·laboració

Beneficis per als nostres associats per mitjà de l'estalvi de costos.

ACORD DE COL•LABORACIÓ AMB CONCORD INSTAL•LACIONS I SERVICIS , S.L.

FECAP I CONCORD INSTAL•LACIONS I SERVICIS, S.L. van firmar un acord de col•laboració per mitjà del qual s'oferix a tots els associats solucions amb les poder incrementar la seua productivitat, estalviar costos i optimitzar els seus processos interns, amb uns preus especials per a les empreses associades pel que els aporta beneficis directes.

ECLIPS posa a disposició dels associats un Servici d'Atenció al client personalitzat, que els ajudarà a solucionar qualsevol dubte o incidència en el telèfon gratuït d'ECLIPS: 900325477

Si vol més informació punxe ací. aquí.

Si vol adherir-se a esta acord punxe ací. aquí.

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB INARSE

FECAP i INARSE han firmat un conveni de col·laboració per mitjà del qual totes les empreses associades podran beneficiar-se del següent:

 • Un primer assessorament gratuït tant a empreses associades com a futures empreses que es dirigisquen a FECAP amb consultes relacionades amb terrenys, solars, locals, naus, compatibilitat urbanística, tràmits, llicències necessàries, etc.
 • Un 10 % de descompte sobre l'import dels servicis detallats en l'Annex 1 del conveni, entre altres:
 • Projectes estratègics de desenrotllament territorial, tant industrial, agrícola, ramader i energètic.
 • Disseny, redacció i elaboració, coordinació y/o avaluació i seguiment de projectes.
 • Gestió integral de projectes empresarials.
 • Presentació i tramitació de projectes davant d'organismes oficials.
 • Direcció, execució i control d'obres.
 • Coordinació de seguretat i salut en fase d'execució d'obres.
 • Projecte d'instal·lació d'energíes renovables.
 • etc

Si voleu més informació, us preguem es posi en contacte amb les nostres oficines.

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB ATA I ATA CV

FECAP, ATA I ATA CV tenen subscrit un conveni de col·laboració, integració i representació que permet que les dues entitats organitzen cuantras activitats resultin beneficioses per al col·lectiu de treballadors autònoms en general.

Dins d'aquest conveni es contempla que els acords i serveis de les dues entitats seran beneficiosos per als socis de les mateixes, i es realitzaran els tràmits necessaris per a la seva aplicació.

http://www.serviata.com/

Les empreses o empresari (a) s associat (a) s interessats s'hauran de posar en contacte amb FECAP, a través del correu fecap\@fecap.org o bé cridant al telèfon 964711644 o 619940324, qui facilitarà les seues dades LLIGA perquè realitze les gestions oportunes.

CONVENI MARC DE COL·LABORACIÓ AMB TINSA, TAXACIONS INMOBILARIAS, S.A.U

FECAP i TINSA TAXACIONS IMMOBILIÀRIES, S.A.U. han firmat un conveni marc de col·laboració, per mitjà del qual totes les empreses i empresari (a) s associat (a) s, se'ls aplicarà un descompte del 15 % sobre les tarifes generals oferides per Tinsa, per als servicis oferits:

 • Valoració d'actius immobiliaris, que inclouen la valoració de qualsevol classe de béns i drets: Vivendes, Locals, Promocions, Obres en curs, Sòls Urbans o urbanitzables, Sòls rústics, Explotacions Agroindustriales/ganaderas, Oficines, Residències de 3a Edat, etc.
 • Altres servicis de valoració: Valoració d'Intangibles, Valoració de mobiliari i maquinària, Valoració d'obres d'art, etc.
 • Assessorament integral i assistència abans que res tipus de circumstàncies de puguen afectar el patrimoni.
 • Informes de valoració d'empreses i negocis.
 • EEstudis Immobiliaris.

CONVENI AMB TV ALT PALANCIA, S.L.

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE FECAP I TV ALT PALANCIA, S.L.

A través d'este acord de col·laboració, les empreses associades es podran beneficiar d'uns descomptes especials en la publicitat que contracten amb TV ALT PALANCIA, S.L.

Els descomptes que s'aplicaran en funció del període contractat seran:

 • De 3 a 6 mesos ===============>> 10 %
 • De 6 a 12 mesos ==============>> 20 %
 • 12 mesos ===================>> 30 %

Per a l'aplicació d'estos descomptes, s'haurà de justificar la condició d'empresa associada, per mitjà d'un certificat que emetrà FECAP davant de TV ALT PALANCIA, S.L.

SEGORMED I COFECAP

SEGORBINA D'INTERMEDIACIÓ I GESTIÓ, S.L.

SERVICIS IMMOBILIARIS:

Disposa d'un equip de professionals al seu servici per a oferir-li les millors solucions i assessorament en matèria de compra venda i lloguer de propietats immobiliàries.

SEGURS:

Posa a disposició dels socis de FECAP una àmplia gamma d'assegurances per la qual podran beneficiar-se d'importants descomptes en Allianz, AXA, Helvetia, Adius-les i Previsió Mallorquina.

Sol·licite un pressupost sense compromís

COFECAP, COOP. V. - ASSESSORAMENT LABORAL, FISCAL I COMPTABLE

Gràcies al conveni de col·laboració amb COFECAP, Assessoria i Organització d'Empreses, Coop., V., l'associat a FECAP pot obtindre un descompte de fins a un 15% en els seus servicis d'assessoria d'empreses.

L'objectiu de COFECAP és oferir als clients un servici d'assessoria integral i de qualitat, que es traduïsca en un benefici immediat per a la seua empresa. Per a aconseguir-ho, compta amb un equip humà amb més de 25 anys d'experiència al servici de les empreses i unes modernes instal·lacions ubicades a Segorbe; on podrà trobar la solució als seus problemes empresarials.

Sol·licite un pressupost sense compromís

GALP ENERGIA ESPANYA, S.A.

FECAP i GALP ENERGIA ESPANYA, S.A. firmen un conveni de col·laboració, pel qual tots els associats de FECAP que ho desitgen, podran sol·licitar la targeta GALP FLOTA, per mitjà de la qual es beneficiaran d'un descompte de 0,030 euros per litre (impostos inclosos) per a les gasolines i de 0,036 euros per litre (impostos inclosos) per al gasoil. Este descompte podrà arribar fins a 0,075 euros litre (impostos inclosos) per a gasoil, en funció del tipus d'estació en què repal l'ASSOCIAT, garantint que almenys serà del mateix ací reflectit. Este descompte no serà acumulable a altres ofertes. L'àmbit territorial de la targeta serà exclusivament Espanya.

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia