FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.

Qui som

Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palancia

Som una organització empresarial independent, multisectorial i sense ànim de lucre que aglutina i representa a les empreses de la comarca de l'Alt Palancia.

La Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palancia (FECAP) és una organització empresarial multisectorial que es va constituir l'any 1979 per a donar resposta a les necessitats dels empresaris i empresàries de la Comarca de l'Alt Palancia.

El seu àmbit natural d'actuació és primordialment la Comarca de l'Alt Palancia, encara que a finals de 1997 es va ampliar el seu àmbit a tota la Comunitat Valenciana per a donar servici a empreses de províncies limítrofes, especialment de la província de València.

La millora contínua dels servicis i activitats que s'oferixen als empresaris ha permés l'increment continu d'associats de tots els sectors productius.

En l'actualitat el president de FECAP és D. Federico Lozano Torrejón, qui porta setze anys en el càrrec actual, mes dos anys que va estar com a president en funcions; anteriorment va estar treballant més de 10 anys com a vocal en les diferents juntes directives.

MISIÓ

Nostra principal missió és la defensa, representació i foment dels interessos dels empresaris, professionals individuals o societaris dels diversos sectors econòmics de la Comarca de l'Alt Palancia, davant dels organismes públics y/o privats i representants socials.

Per a l'òmplic de la nostra missió es desenrotllaran quantes activitats siguen necessàries per al foment dels interessos dels associats, duent a terme activitats com ara: trobades empresarials, desdejunis networking, jornades informatives, conferències, cursos de formació contínua, reunions sectorials, i altres activitats d'interés general o específic d'un sector en particular, a més de fomentar l'ocupació, l'emprendedurismo i la innovació.

VISIÓ

Ser referents per a les empreses de la comarca de l'Alt Palancia i per a les entitats públiques i privades locals, comarcals, provincials i autonòmiques per a una millor defensa i representació dels interessos de les empreses associades.

VALORS

  • L'orientació a l'associat
  • La unió i cooperació
  • La independència
  • El foment de la innovació
  • La responsabilitat social
  • La transparència
  • La formació contínua i ocupacional
  • La proactivitat
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia