FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.

Suport i orientació psicològica

Per a afrontar de forma més saludable les situacions més conflictives i estressants que pugues tindre en el teu dia a dia i que poden influir en la salut de la teua empresa y/o la teua vida familiar.

FECAP oferix a les empreses associades un Servici de Suport i Orientació Psicològica, els objectius generals del qual són:

  • Ajudar els empresaris i empresàries en els processos de canvi més problemàtics, a través dels ajustos personals que puguen necessitar per a afrontar de forma òptima les situacions més conflictives o estressants que se'ls puguen presentar.
  • Afavorir el benestar general i la salut mental del col•lectiu, la qual cosa tindrà un efecte positiu en la salut de l'empresa i en la dels seus treballadors.

El servici és oferit, prèvia cita, de forma personalitzada, anònima i confidencial, per mitjà de sessions inviduales que permetran realitzar una primera exploració i avaluació del problema o problemes, diagnòstic i intervenció sobre aquelles variables de la conducta i activitats de la persona que ajuden a la solució del mateix, així com la promoció i millora de l'estat general de la seua salut.

FECAP. Servicio de Apoyo y Orientación Psicológica

Este servici és gratuït per a les empreses associades, sent oferit en les instal•lacions de FECAP per Francisco Ronda Guillem, Psicòleg col•legiat CV09038, d'orientació cognitiva-conductual.

Centre autoritzat per la Conselleria de Sanitat i registrat en el Registre Autonòmic de Centres i Servicis i Establiments Sanitaris de la Comunitat Valenciana amb el núm. 11772.

Telèfon i correu electrònic de contacte 619940324 y psico@fecap.org

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia