FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

JORNADA"REPTES I OPORTUNITATS DEL TELETREBALL PER A les EMPRESES DE L'ALT PALÀNCIA"

JORNADA"REPTES I OPORTUNITATS DEL TELETREBALL PER A les EMPRESES DE L'ALT PALÀNCIA"

Lloc: FECAP y Online en tiempo real

Inicio: Dimecres 28 Oct. a les 18.00h

Finalización: Dimecres 28 Oct. a les 20.00h

Organitza: FECAP

Telèfon: 964711644

Preu: Gratuït

Subscriure: fecap@fecap.org

La quarta revolució industrial es caracteritza per una internet més ubiqua i mòbil, sensors més xicotets, potents i cada vegada més barats, i el desplegament de la intel·ligència artificial. És una revolució digital que afecta profundament societat, els negocis i la manera de treballar. Tot s'està veient afectat i el marc regulador ha sigut modificat substancialment per a donar cabuda a les noves formes d'organització empresarial.

Per a facilitar l'assistència a la Jornada, els participants poden assistir presencialment i també de manera virtual. Els ponents són experts en les qüestions tecnològiques i legals que afecten el treball a distància, tal com és definit per l'últim Reial decret que regula la matèria.

La selecció dels temes a tractar i l'exposició dels mateixos ha sigut enfocada perquè de manera breu i pràctica els participants coneguen els aspectes que poden ser d'interés per a les seues empreses. Finalment, es completa la Jornada amb dos casos d'èxit en la implementació del teletreball.

Aquesta jornada s'emmarca dins del Pla de Foment del Teletreball de la Indústria de l'Alt Palància, impulsada i organitzada per la *FECAP

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia