FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

“Resiliència Empresarial. 5 Claus per a adaptar la teua empresa a les condicions del nou mercat”.

“Resiliència Empresarial. 5 Claus per a adaptar la teua empresa a les condicions del nou mercat”.

Lloc:Focus Webinar

Inicio: Hui a les 12.00h!

Finalización: Hui a les 13.30h!

Organitza: CEEI Castellón

Preu: Gratuït

Subscriure: Més informació

Alguna cosa canvia en la vida de les persones quan no existeix rumb marcat. La psicologia ha investigat el paper que juga la gestió de la incertesa en la vida dels éssers humans. Precisament en aquest sentit, un dels assumptes fonamentals en l'era *Covid-19, serà aprendre a bregar la relació entre els propòsits personals, professionals i organitzatius en un entorn de mercat absolutament col·laboratiu.

Et convidem al fet que descobrisques els secrets més ben guardats. El nostre objectiu, serà que per primera vegada entengues el paper que juguen les emocions en el vostre rendiment empresarial i el seu impacte real en el mercat.

Aquest *webinar és la primera de les dues sessions que realitzarem dins del Cicle Fòrum Emprenedoria amb Talent sobre RH. La segona sessió tindrà lloc l'endemà: “Resiliència Empresarial. Experiències de la província", on empreses com *Nayar *Systems, Grup *Baux S.L.O. i *Canopia *Coop. V., compartiran accions i experiències que han desenvolupat i estan desenvolupant per a sobreviure i eixir reforçats d'aquesta situació.Iniciativa de *CEEI Castelló, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

*Assistència gratuïta prèvia inscripció. Places limitades

Ponent. Antonio Beltrán *Pueyo, Assessor Personal, Professional i Organitzatiu - *OLOS CONSELLERS

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia