FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

CURSOS ONLINE PER A TREBALLADORS I AUTÒNOMS DE LA COMUNITAT VALENCIANA (GRATUÏTS)

CURSOS ONLINE PER A TREBALLADORS I AUTÒNOMS DE LA COMUNITAT VALENCIANA (GRATUÏTS)

Lloc:ONLINE

Hora:

Organitza: CSIF

Telèfon: 963579616

Preu: Gratuït

Subscriure: Més informació

COMPTABILITAT, ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ (90 hores)
En aquest curs aprendràs els coneixements i tècniques necessaris per a realitzar l'administració i gestió comptable d'una empresa.

CREACIÓ D'EMPRESES EN LÍNIA (60 hores)

Amb aquest curs aprendràs els coneixements necessaris sobre el procés, les estratègies i necessitats requerides per a la creació d'empreses online, així com la normativa i requeriments legals que configuren la creació d'aquestes empreses.

CREATIVITAT I INNOVACIÓ EMPRESARIAL I PROFESSIONAL (75 hores)

Amb aquest curs aprendràs els coneixements sobre el concepte d'innovació i la relació entre aquesta i la creativitat, així com de la importància del capital humà en els processos d'innovació.

NEGOCIS EN LÍNIA I COMERÇ ELECTRÒNIC (80 hores)

Amb aquest curs aprendràs a identificar els aspectes necessaris per a la creació, desenvolupament i gestió de negocis online: la creació d'un posicionament, el desenvolupament de continguts, creació de les ofertes i serveis, la integració amb el negoci tradicional, així com dominar els aspectes més operatius i fonamentals de dinamització.

CREACIÓ DE BLOGS I XARXES SOCIALS (60 hores)

Amb aquest curs aprendràs a crear blogs com a eina de comunicació a través de xarxes socials.

*TUTORIA I ENSENYAMENT PER A E-learning (100 hores)

Amb aquest curs actualitzaràs els teus coneixements sobre les TIC i aprendràs quines són les eines tecnològiques per a la formació e-learning, els processos d'aprenentatge, tutories online, estratègies didàctiques per a e-learning, tutoria en la comunicació síncrona i asíncrona, el treball col·laboratiu en la formació online i l'avaluació de l'alumnat.

*DREAMWEAVER: DISSENY DE PÀGINES WEB (70 hores)

Amb el curs online de *Dreamweaver CS5, aprendràs a dissenyar i desenvolupar llocs web moderns i adaptatius. Crea, codifica i gestiona llocs web amb una aparença espectacular en qualsevol pantalla.

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia