FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

CURS GRATUÏT «ENERGIES RENOVABLES»

CURS GRATUÏT «ENERGIES RENOVABLES»

Lloc: Sede Mancomunidad Alto Palancia SONEJA(Castellón)

Hora:

Organitza: MANCOMUNIDAD ALTO PALANCIA

Telèfon: 674203667

Preu: Gratuït

Subscriure: pactoempleo@altopalancia.es

Els pròxims dies 2 i 3 de juliol es realitzarà en la seu de la Mancomunitat Alt Palància el curs “Ocupabilitat i Tècnic Bàsic d'Energies Renovables”, emmarcat en les línies d'actuació del Pacte Territorial per l'Ús de la Mancomunitat Alt Palància i la seua àrea d'influència 2019.

Gràcies a la col·laboració de la Fundació *Low *Carbon *Economy, que gestiona el programa *EMPLEAVERDE, cofinançat pel Fons Social Europeu (*FSE), s'ofereix aquesta acció formativa gratuïta per a l'adquisició de noves competències i coneixements sobre energies renovables amb l'objectiu d'impulsar la creació d'ocupació en col·lectius prioritaris de zones rurals i amb dificultats d'accés a aquest.

La Fundació *Low *Carbon *Economy té una gran experiència en la gestió integral de projectes i el seu objecte social és la promoció, formació, difusió, demostració, pilotatge, finançament, consultoria i gestió integral d'accions basades en un model d'economia baixa en carboni.

A través d'aquesta iniciativa, s'impulsa un PROGRAMA FORMATIU que potencia una ECONOMIA VERDA, en regions on l'accés al mercat laboral presenta majors dificultats. Aquest programa se centra en que les persones participants adquirisquen competències específiques i concretes sobre energies renovables aplicades al medi rural. Es treballarà un temari innovador basat en l'experiència professional de la Fundació *Low *Carbon *Economy i en nombroses bones pràctiques reals, que permetran oferir una perspectiva realista i formar a les persones participants, a través dels casos d'estudi ja realitzats.

El requisit imprescindible per a participar, és ESTAR EN SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ i prioritàriament pertànyer a algun dels següents col·lectius: dones, persones joves fins a 35 anys, majors de 45, persones immigrants, persones amb discapacitat i/o que residisquen en àrees protegides o zones rurals.

Informació i inscripció: Mancomunitat Alt Palància, *telf. 964132740 / 674203667, pactoempleo@altopalancia.es

Més informació

Font: Mancomunitat Alt Palància

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia