FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

3a REUNIÓ INNOVADORA amb Paco *Corma - SECTOR CONSTRUCCIÓ I ACTIVITATS I INDÚSTRIES AUXILIARS

3a REUNIÓ INNOVADORA amb Paco *Corma - SECTOR CONSTRUCCIÓ I ACTIVITATS I INDÚSTRIES AUXILIARS

Lloc: Calle Albaset, 5 bajo SEGORBE(Castellón)

Hora:

Organitza: FECAP

Telèfon: 619940324

Preu: Gratuït

Subscriure: fecap@fecap.org

El pròxim 29 d'octubre de 2019, en horari de 18.30 a 20 h, es realitzarà una nova reunió innovadora, dirigida a empresari(a)s del sector de la construcció, activitats i indústries auxiliars.

Aquesta és la tercera i última reunió sectorial de les tres previstes per a enguany, i es realitzarà a la sala de conferències de *FECAP, serà dirigida per Paco *Corma, consultor expert en gestió de la innovació, i se centrarà en la la importància dels “processos interns” i la planificació com a focus per a innovar.

TALLER centrat en tècniques concretes per a traslladar les idees a realitats concretes en el sector de construcció. Practicar aquestes tècniques en grup per a aplicar-les en les empreses.


L'assistència a aquest reunió és totalment gratuïta, ja que la patrocina la Diputació de Castelló, sent imprescindible la inscripció online.

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia