FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

III TROBADA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA

III TROBADA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA

Lloc: Teatro Serrano, Plaza Almudín, 15 de Segorbe(Castellón)

Hora:

Organitza: FECAP

Telèfon: 619940324

Preu: Gratuït

Subscriure: fecap@fecap.org

Per tercer any consecutiu i en el marc del Teatre Serrà de Sogorb, el dia 4 d'octubre de 2019, en horari de 9 a 14 hores, es realitzarà el 3*er TROBADA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA, un esdeveniment dirigit a empresari(a)s i *emprendedore(a)s de les comarques de l'Alt Palància, Camp de Morvedre, així com de les províncies de Castelló i València.

La finalitat primordial de la trobada és afavorir el coneixement i contacte entre empresari(a)s de diferents territoris, amb la finalitat que puguen establir noves relacions de col·laboració i/o cooperació, així com les sinergies que puguen haver-hi entre ells. A tal fi, la trobada es divideix en dues parts, la primera d'elles es desenvoluparà en el Teatre Serrà, d'acord amb el programa previst i a continuació es realitzarà un menjar *networking a l'Hotel Martín l'Humà, al qual podran assistir les persones interessades en aquesta.

Aquesta trobada s'organitza gràcies al suport de Diputació de Castelló, Bankia i la Fundació Bancaixa, així com a la col·laboració de l'Ajuntament de Sogorb, *ASECAM, Mútua *Segorbina, Unió de Mútues, *IVEFA i *COFECAP, Assessoria i Organització d'Empreses de l'Alt Palància, *Coop. V.

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia