FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
19 aplicacions de registre horari recomanades pels lectors de Pimes i Autònoms

19 aplicacions de registre horari recomanades pels lectors de Pimes i Autònoms

Malgrat l'entrada en vigor de l'obligació de mantindre un registre horari per a les empreses moltes d'elles no s'han posat a la feina fins que no han vist com algunes del seu entorn han pogut tindre alguna sanció sobre aquest tema.

Ja anticipem 21 solucions per al control d'horaris i en ella molts ens han recomanat una altra que recopilem ací amb aquestes 19 aplicacions de registre horari recomanades pels lectors de Pimes i Autònoms.

Es tracta sobretot d'aplicacions de programari, no tant d'aparells biomètrics o de plantilles que podem utilitzar en paper, però que després d'utilitzar-les durant un temps i tenint en compte que cal guardar-les dos anys poden ser un treball tediós per a moltes empreses.

1. El meu registre laboral

Aquesta aplicació està pensada per a utilitzar des del mòbil, amb apps per a Android o iOS el que facilita que es puga fitxar des de qualsevol lloc. Té un cost que varia en funció del nombre d'empleats, des dels 50 euros anuals per a menys de deu als 200 per a empreses de 51 i 100.

A més de mantindre els registres en el núvol durant quatre anys, facilita els fitxatges de cada treballador així com la signatura del resum mensual de cadascun d'ells. També permet crear calendaris laborals, torns o afegir vacances, baixes mèdiques, etc. L'únic inconvenient que pot sorgir és si l'empleat ha d'utilitzar el seu mòbil personal per a realitzar el fitxatge, alguna cosa que ocorrerà amb tots els que utilitzen aquest model.

Més informació

Font: pymesyautonomos.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia