FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
5 errors principals a evitar per a digitalitzar una Pime

5 errors principals a evitar per a digitalitzar una Pime

Entrevistem a Isabel *Pomar, Directora General de *Datisa per a analitzar els cinc errors principals a evitar en el procés de digitalització d'una Pime.

1. No tindre objectius clars

“Els objectius que establim han de ser clars, tindre en compte unes fases i una priorització”, destaca Isabel *Pomar, al mateix temps que recalca que la digitalització ha de situar al client en el centre i tindre en compte la productivitat de l'organització.

2. Dotació pressupostària insuficient

“Encara que la tecnologia és cada dia més assequible, hi ha molts projectes que es queden a mig fer perquè no els hem dotats de pressupost suficient”, afirma la directiva. D'aquesta manera, és important pensar com finançarem el projecte i quin serà el retorn de la inversió.

3. Infraestructura adequada

El tercer aspecte a tindre en compte, és analitzar *cúal és la infraestructura necessària que requereix el projecte a implantar. “Alguns projectes s'arriben a parar o fins i tot van més lents perquè no hem tingut en compte els requeriments mínims”, assenyala.

4. Tindre en compte els serveis d'implantació necessaris

Una altra consideració important és tindre en compte els serveis d'implantació. “Encara que ho duga a terme un proveïdor és molt important que el client col·labore. A més, és essencial definir la configuració de l'eina ja que això ens permetrà tindre automatismes que després milloren moltíssim el rendiment”, ens indica.

Més informació

Font: directivosygerentes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia