FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Advertiment delictes tecnològics - "Man in the middle"

Advertiment delictes tecnològics - "Man in the middle"

El subdirector Cap del Grup d'Investigació Tecnològica de la Policia Nacional a Castelló, adverteix del gran increment en la comissió de delictes tecnològics i informàtics que les empreses vénen patint últimament.

El passat 14/07/2020 el Sotsinspector Cap del Grup d'Investigació Tecnològica de la Policia Nacional a Castelló, Sr. Pedro Cervantes, en la reunió de la Junta Directiva de *CEV-Castelló, va traslladar el gran increment en la comissió de delictes tecnològics i informàtics que les empreses vénen patint últimament, especialment en relació a l'anomenat “Man *in *the *middle”. En aquesta reunió va advertir que cada empresa hauria de realitzar un protocol intern ad hoc per a emmotlar els seus processos a aquesta circumstància i introduir en els mateixos alguna pràctica tradicional, com, per exemple, la verificació telefònica de possibles comunicacions de canvis de comptes bancaris.

Les dades de contacte per a solucionar qualsevol dubte específic:

Grup d'Investigació Tecnològica de Castelló (G.I.T.)
Carrer Rio Sella 5 - Castelló
Telèfon 964469559/558
Correu electrònic al: castellon.git@policia.es o pcervantes@policia.es.

En el cas de ser víctima d'un d'aquests actes delictius i no obtindre resposta del G.I.T. per aquests mitjans, s'aconsella comparéixer en la comissaria immediatament i formular la corresponent denúncia amb la intenció d'obtindre en primer lloc, el bloqueig dels diners transferits, per a després prosseguir amb la investigació a l'efecte d'identificar, localitzar i detindre als autors.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia