FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Alerta pel retard tecnològic de les pimes espanyoles

Alerta pel retard tecnològic de les pimes espanyoles

L'empresa familiar espanyola admet que és el seu taló d'Aquil·les

Les empreses familiars, a Espanya i en el món, tenen encara un llarg camí per recórrer en l'àmbit de la digitalització i de l'aplicació de les noves tecnologies. I la pròxima generació d'empresaris familiars està demanant a veus liderar aqueixa transformació i convertir-se en agent del canvi.

Així l'el informe *NextGen 2019, elaborat per *PwC a partir d'una enquesta realitzada a prop de 1.000 integrants de pròximes generacions d'empresaris familiars a tot el món, també els espanyols. De fet, els empresaris familiars espanyols són conscients que l'ús eficient de la tecnologia és un dels seus talons d'Aquil·les: només el 7% dels enquestats en l'estudi considera que les seues companyies fan una utilització de les noves tecnologies digitals millor que la de la competència, un 30% reconeix que ho fa pitjor i un 44%, igual.

En conseqüència, és clar que la digitalització ha de ser la principal prioritat en la qual s'han de centrar les empreses en els pròxims anys, al costat de la professionalització i modernització de la gestió, i a l'atracció i retenció del talent.

Més informació

Font: www.eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia