FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
AMAZON IMPULSA LA DIGITALITZACIÓ DE 50.000 PIMES AMB «ENLAIRA

AMAZON IMPULSA LA DIGITALITZACIÓ DE 50.000 PIMES AMB «ENLAIRA

Amazon ha anunciat el llançament de *Despega, un programa que compta amb la col·laboració de IE University, ICEX España Exportació i Inversions, CEPYME i *AECOC per a impulsar el creixement i la digitalització de més de 50.000 pimes espanyoles després de la pandèmi

L'emergència sanitària ha impactat a les petites i mitjanes empreses espanyoles, i un 96% d'elles creu que la crisi està afectant els seus negocis. En l'actualitat, només el 19% de les pimes espanyoles venen a través d'internet i moltes d'elles afirmen que la falta de coneixements i de formació, així com la necessitat d'una inversió inicial, són els principals obstacles que els impedeixen començar i tindre èxit en la venda online.

RECURSOS PER A PIMES I EMPRENEDORS

Enlaira oferirà recursos d'aprenentatge online i assessoria empresarial per a emprenedors que vulguen dissenyar la seua idea de negoci, i a pimes interessades a iniciar o impulsar les seues vendes online a Espanya i internacionalment. Els participants es beneficiaran, entre altres recursos, d'un centre de formació online dissenyat conjuntament amb *IE *University que inclourà una sèrie de mòduls i cursos de formació gratuïts per a empreses; cursos intensius (*Bootcamps) sobre venda online en els quals podran participar 500 *startups i pimes; acadèmies virtuals i seminaris web en directe organitzats en col·laboració amb *ICEX, CEPYME i *AECOC per a introduir a les empreses en el món de la venda i l'exportació online; assessoria; i incentius empresarials, com a descomptes per a usar la xarxa logística de *Amazon a aquelles empreses que comencen a vendre en *Amazon *Marketplace.

“Amb *Despega, volem fer costat a les empreses a l'hora de desenvolupar les competències necessàries per a vendre globalment i a establir els fonaments per a tindre èxit durant anys, ja siga amb *Amazon, per si soles o a través d'altres serveis online”, va explicar *Mariangela *Marseglia, *VP i *Country *Manager de *Amazon Espanya i Itàlia. «Les petites i mitjanes empreses són el motor de l'economia espanyola i en la situació actual, creiem que digitalitzar-se és el camí perquè moltes d'elles es recuperen més ràpid”.

Juntament amb els socis de l'administració i les organitzacions empresarials, *Amazon assumirà un paper actiu en el suport a les pimes perquè posen en marxa les seues activitats online, oferint un ampli programa formatiu i assessoria sobre comerç online, finançament, exportacions, entre altres temes.

OPORTUNITAT DE CREIXEMENT

“Amb el programa Enlaira, les petites i mitjanes empreses podran accedir a coneixement pràctic sobre gestió de marques i desenvolupament de canals online per a accelerar les seues vendes. Vivim moments excepcionals que proporcionen oportunitats de creixement. Per a aconseguir-ho és necessari replantejar-se els processos de negoci, especialment quan veiem creixement a doble dígit del canal online. Des de *IE *University, ens complau posar a la disposició de les empreses i els emprenedors els nostres 20 anys d'experiència en formació online i el nostre enfocament pràctic per al desenvolupament d'estratègies de creixement”, va assenyalar Teresa Martin-*Retortillo, Presidenta Executiva de *Exponential *Learning en *IE *University.

Més informació

Font: hiretail.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia