FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Aquests són els certificats de les Cambres per a pimes i autònoms

Aquests són els certificats de les Cambres per a pimes i autònoms

Aquestes certificacions serveixen a les empreses i marques per a enfortir la seua imatge enfront d'operacions internacionals o potencials clients.

Les Cambres de Comerç són un dels organismes de referència per a qualsevol autònom o empresari a Espanya. Des de fa 125 anys, emeten certificats que els ajuden en els seus tràmits amb l'Administració.


Aquests certificats ajuden l'autònom o empresari a agilitar operacions dins i fora del país, així com a millorar la seua fiabilitat com a marca cap a l'exterior.


Comencem pel més bàsic, que no és un altre que el Certificat de grandària empresarial. Serveix per a acreditar la grandària d'una organització, classificant-la segons estableix la llei.

Un altre dels certificats més comuns és el de lliure venda i consum, que funciona com a garantia de producte en altres països. Sense aquest certificat, l'autònom o pime no podrà registrar els seus productes o marques fora de les seues fronteres. De fet, pot ser exigit per diferents autoritats per a poder comercialitzar un producte a l'estranger.

El Certificat de pertinença al cens empresarial, per part seua, facilita al treballador autònom la participació en concursos públics estatals, així com moviments a l'estranger o l'agilitació d'operacions. Ací figuren les dades més destacades del seu negoci, com l'antiguitat en el cens, els epígrafs de l'IAE o l'existència del local en cas de desenvolupar en algun la seua activitat.

Més informació

Font: cincodias.elpais

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia