FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ÀREA ASSOCIATS - PÀGINA WEB FECAP

ÀREA ASSOCIATS - PÀGINA WEB FECAP

Recorda que en la pàgina web de FECAP tenim un espai privat destinat als associats.

Per a entrar en aquest espai privat només has d'introduir el teu CIF o NIF sense la lletra i la contrasenya; en el cas que no recordes la teua contrasenya pots generar una nova punxant a canviar contrasenya i la rebràs en el teu correu (el que apareix en les dades de la teua empresa, en el directori d'empreses de la web de FECAP).

Una vegada dins d'aquest espai pots fer el següent:

- Actualitzar el teu perfil d'empresa, posar el teu logo, dades fiscals, descripció de l'empresa, dades de contacte, presència en internet, vídeo , etiqueta del sector o sectors, canviar contrasenya i guardar els canvis realitzats.

- Veure les ofertes que algunes empreses associades han realitzat per al propi col·lectiu d'associats.

- Xatejar internament amb qualsevol de les empreses associades.

- Crear ofertes d'ocupació/ofereixes entre associats: en el primer cas si necessites cobrir un determinat lloc de treball, ací tens un canal més per a poder-lo fer, independentment que vulgues que et gestionem la teua oferta, bé a través de la la bossa d'ús de la nostra Agència de Col·locació Privada o de *Gvajobs; en el segon cas pots crear ofertes per al propi col·lectiu d'associats, fitades en el temps i que realment siga una oferta atractiva i diferent al que pugues oferir als teus clients habitualment.

- Veure el nombre de visites al teu perfil.

Si tens qualsevol dubte o necessites qualsevol aclariment, no dubtes a posar-te en contacte amb les nostres oficines, en horari de 8 a 14 hores.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia