FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Autònoms i pimes, els que més teletrabajan

Autònoms i pimes, els que més teletrabajan

Un informe del Banc d'Espanya reflecteix que fins al 30% de la població ocupada pot realitzar la seua activitat des de casa.

Els autònoms són els professionals que *teletrabajan més sovint. Ho certifica una anàlisi del Banc d'Espanya sobre el teletreball al país, d'acord amb les dades que figuren en l'Enquesta de Població Activa (*EPA).


Atés l'informe, els autònoms són els que més treballen des de casa, seguits de les empreses de xicoteta grandària i també de les ocupacions qualificades. En l'altre extrem se situen un altre tipus d'activitats com les activitats administratives, el comerç o la pròpia Administració Pública.

Un 30% pot treballar des de casa

Així, fins a un 30% de la població ocupada podria realitzar la seua activitat des de casa, encara que siga de manera ocasional, apunten en l'informe que recullen des de l'agència Efe.

Quant als treballadors assalariats, els que més *teletrabajan són aquells que tenen contracte indefinit. I és que, segons es recalca en l'informe, quants més anys d'experiència tenen és més habitual aquesta forma de treball. En aqueix sentit, els empleats d'entre 35 i 65 anys i amb titulació universitària són el perfil més freqüent d'ocupats que treballen des del seu domicili.

A part, les empreses mitjanes són les que més activitat no presencial solen permetre als seus treballadors. No obstant això, amb el pas dels anys tant les mitjanes empreses com les grans han incrementat el percentatge de teletreball aconseguint, segons l'informe, el 20%.

Malgrat tot, si en l'estadística es contempla també a autònoms, són les pimes les que encapçalen la llista en matèria de teletreball

Més informació

Fonts: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia