FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Avantatges de la subscripció a un vehicle per a autònoms i pime

Avantatges de la subscripció a un vehicle per a autònoms i pime

Una dels majors avantatges és que tenen la possibilitat de deduir-se la totalitat de la quota mensual en concepte d'IRPF o Impost de Societats

Durant aquests últims anys han sorgit diversos serveis de mobilitat que ajuden als autònoms quan, pel seu treball, necessiten comptar amb un vehicle. Per als usuaris és prioritari triar la forma de mobilitat, ja que no depén només del servei que done més seguretat en carretera, sinó també trobar la modalitat que millor preu tinga, la que compte amb major transparència i flexibilitat per a adaptar-se a les necessitats de cadascun.

Per aquest i molts altres motius, s'ha creat una nova forma de mobilitat. En 2017 va arribar a Espanya la subscripció de vehicles de la mà de *Bipi, empresa espanyola d'automòbils per subscripció, un model de negoci que té molts avantatges per als autònoms i pimes.

Començant perquè no té ni entrades ni eixides, l'usuari només abonarà una quota mensual i sense sorpreses. A més, el procés és àgil i 100% digital.

Una altra dels avantatges és que amb la subscripció està tot inclòs en la quota mensual: segur, manteniment, ITV, impostos i assistència, sense oblidar que té una gran flexibilitat davant les necessitats de l'usuari, podent triar tant el quilometratge com la permanència d'aquest.

Cal destacar també que amb la subscripció d'un vehicle per a un autònom o una pime l'usuari té la possibilitat de deduir-se la totalitat de la quota mensual de subscripció en concepte d'IRPF o Impost de Societats.

Més informació

Font: abc.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia