FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Barrabés llança una plataforma gratuïta per a digitalitzar pimes durant el *coronavirus

Barrabés llança una plataforma gratuïta per a digitalitzar pimes durant el *coronavirus

És la primera empresa que s'incorpora al programa Accelera Pime, creat pel Govern.

El grup *Barrabés, dedicat a projectes d'innovació, ha llançat aquest matí *Attitude *Accademy, una plataforma de nova creació que pretén ajudar les pimes espanyoles a digitalitzar les seues plantilles i operacions durant la crisi del *coronavirus.

Tots els serveis que s'oferisquen seran gratuïts i inclouen xarrades online amb experts en temes de vendes, operacions i organització del treball entre altres aspectes. També hi haurà un capítol especial per a pimes rurals. Demà començaren les primeres trobades online amb l'objectiu d'indicar pautes perquè les pimes puguen començar a *teletrabajar, si encara no l'estan fent.

La iniciativa és la primera que s'incorpora de manera altruista al programa Accelera Pime, llançat pel Govern per a ajudar a les petites i mitjanes empreses, les més afectades pel període de reclusió implantat a Espanya. Sense eines digitals amb les quals treballar, alguna cosa que sí que tenen les grans corporacions, moltes poden veure's obligades a tancar de manera definitiva.

"Les pimes espanyoles no estan preparades per a afrontar aquesta crisi perquè no són digitals", assegura Carlos *Barrabés, emprenedor i propietari de la companyia. "La nostra manera d'ajudar al país en aquests moments és posar al servei d'aquestes empreses tot el nostre talent".

*Barrabés sona cansat a l'altre costat del telèfon. Ni ell ni bona part del seu equip han dormit en tot el cap de setmana intentant llançar en temps rècord aquesta plataforma. "Era urgent", explica. "Hi ha milers d'empreses que ni tan sols saben com connectar els seus equips amb Microsoft *Teams, l'eina que tothom utilitza aquests dies", indica.

La divisió de consultoria de *Barrabés, acostumada a treballar amb els grans grups de l'Ibex espanyol i amb moltes multinacionals, ofereix aquest servei "per a empreses que no tenen res en temes digitals. Aqueixes són les que necessiten més ajuda en aquests moments", afig.

Més informació

Font: expansion.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia