FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Black Friday i Nadal. Autònoms i pimes li ho juguen tot

Black Friday i Nadal. Autònoms i pimes li ho juguen tot

El Black Friday i el Nadal són cites ineludibles per a salvar les vendes anuals. La digitalització dels negocis serà clau.

El Black Friday i el Nadal seran enguany cites ineludibles per a petites i mitjanes empreses i per als autònoms. I és que la supervivència del 50% d'aquestes empreses està en risc, per la qual cosa depenen de les vendes del tercer trimestre de l'any.


Així s'adverteix en l'enquesta ‘Les pimes espanyoles en el context del *COVID-19’, realitzada per la plataforma global de comerç electrònic *eBay i l'Institut *IO Sondeja d'Investigació de Mercats entre més de 1.000 petites i mitjanes empreses de tot el país.

En aquest informe es posa de manifest que només el 28% de les pimes reconeix no haver canviat per la *Covid-19, encara que un 26% manifesta que la digitalització i l'aposta pel comerç electrònic els ha servit per a impulsar la seua activitat. D'altra banda, un 25% afirma que ha invertit tant diners com temps per a tindre la seua botiga online a punt i evitar eventuals col·lapses i un altre 26% coincideix que la situació els ha deixat més temps per a planificar-se.

Continuar formant-se

Entre els canvis que estan introduint les empreses per a millorar les seues vendes destaca que quatre de cada cinc comerços oferiran descomptes i ofertes més agressives. Per part seua, un 37% s'iniciarà en la venda a través de les xarxes socials per a tindre contacte directe amb els compradors, enfront d'un 34% que invertirà en publicitat i campanyes de màrqueting.

Més informació

Fuentes: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia