FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Bones pràctiques en la digitalització de les pimes

Bones pràctiques en la digitalització de les pimes

La mobilitat i les xarxes socials són claus per a l'èxit de l'estratègia digital

qdqmedia ha elaborat un Manual de Bones Pràctiques per a ajudar les pimes a resoldre totes les seues necessitats, dubtes i consultes associades a la seua transformació digital. En aqueix manual, es posa l'accent principalment en la mobilitat i les xarxes socials com a peces claus de l'èxit en aqueix procés. Aquestes són les tres idees clau que ells mateixos ens destaquen:

Tindre en compte el mòbil

Els dies que passen a casa els consumidors, més pendents que mai de les seues pantalles, són oportunitats per a arribar a clients potencials, per això moltes empreses s'esforcen per implementen estratègies digitals que els permeten mantindre la seua activitat. La proliferació dels dispositius mòbils en els últims anys ha canviat la forma en la qual la població accedeix a Internet. Segons l'estudi Digital 2020 Global Digital *Overview, un 52% de la població prefereix utilitzar aquests dispositius per a navegar per la xarxa. Aquestes dades impliquen la necessitat de les empreses de crear pàgines web adaptades a aquests formats, la qual cosa es coneix com a web *responsive. Aquest tipus de web compta amb l'avantatge que independentment del dispositiu tots els seus continguts apareixeran d'una forma estructurada i de fàcil navegació per a l'usuari. És important encaminar el disseny tenint en compte l'Experiència d'usuari (*UX), ja que no és el mateix navegar amb un teclat i un ratolí que fer-lo utilitzant els dits. És important tindre en compte l'opinió del client en aquest aspecte, ja que la informació que t'atorgue permetrà que el trànsit del teu web siga de més qualitat i millore els resultats.

Definir bé els perfils en xarxes socials

Gràcies a les xarxes socials els teus clients estan més a prop que mai. No dubtes a crear un perfil en les xarxes socials que més utilitzen els teus clients i usa aquestes eines per a *fidelizar les seues compres. A més, si aconsegueixes que els teus clients et brinden algunes dades de contacte podràs crear campanyes d'e-mail màrqueting i formularis que permeten conéixer al públic d'una forma més segmentada. A més, és molt recomanable establir incentius per a aquells clients assidus al nostre negoci. Mitjançant cupons i serveis personalitzats aconseguiràs establir un vincle més profund amb els usuaris i així augmentar els beneficis.

Implantar el social *commerce

Més informació

Font: emprendedores.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia