FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Casa Mauro de Segorbe obté un '*solete' en la Guia Repsol

Casa Mauro de Segorbe obté un '*solete' en la Guia Repsol

Pastissers al Palància des del segle XIX`

Quan es parla de restaurants se sol oblidar un altre tipus d'establiments que complint amb el mateix objectiu de 'preparar i servir un bon menjar' no tenen aquesta consideració. Són les cafeteries i per extensió, les pastisseries, la demanda de les quals està veient un creixement notable, especialment per a aqueixos desdejunis i esmorzars en els quals es busca qualitat.

Un exemple d'això és Casa *Mauro, de Segorbe, la trajectòria històrica de la qual (podem cridar-la així) i l'àmplia i fidel clientela, no sols del Palància sinó fins i tot de València, avalen la seua categoria i l'exquisidesa dels seus productes. Un 'excel·lent' és la consideració que en qualsevol rànquing d'opinió mereix dels votants amb frases com a 'visita obligada a Segorbe', 'mai falla', 'els millors dolços', 'fan venir ganes de provar-lo tot', 'massapans i torrons inoblidables', entre altres, s'ofereixen en la pàgina web de *Tripadvisor.

Fruit de tot això ha sigut l'obtenció d'un dels '*soletes' que li ha atorgat la Guia Repsol entre els 73 restaurants distingits a la Comunitat Valenciana.

La nova nòmina de distingits té en compte aquells llocs "més apetibles quan baixen les temperatures: cafeteries per a desdejunar i berenar, barres ben assortides, plats de cullera i menú del dia o cocteleries, sense oblidar terrasses hivernals i establiments de bon menjar ràpides (*fast *good)".

Es tracta d'un llistat que, en paraules de la directora de Guia Repsol, María *Ritter, "està viu i continua creixent per a continuar donant resposta a les necessitats dels viatgers que ara en la temporada de tardor-hivern busquen llocs on prendre bons plats de cullera, un café o un xocolate amb xurros o qualsevol altre plat especial d'aqueixos llocs molt coneguts per la gent local però que que moltes vegades no apareixen en les guies i que nosaltres volem reconéixer i compartir amb els nostres lectors".

Casa *Mauro està en mans de la cinquena generació de pastissers artesans a Segorbe.

Es tracta d'una família de confiters els orígens dels quals es remunten al segle XIX, dedicats a oferir als seus clients una variada selecció de productes elaborats artesanalment segons receptes centenàries.

A base de matèria primera autòctona com les ametles, l'oli o la mel del Palància, mereixen especial esment les seues pastes fullades, els seus torrons i dolços nadalencs i la seua rebosteria.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia