FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Cinc tendències per a la digitalització de les pimes

Cinc tendències per a la digitalització de les pimes

La digitalització és ja una realitat per als empresaris espanyols i 2023 es presenta com un any de creixement i noves apostes en aquest camp

La digitalització s'ha imposat i les petites empreses estan fent tot el possible per integrar la tecnologia en el seu dia a dia per a créixer sobre una base sòlida. Tindre una pàgina web i ser present en les xarxes socials és un gran començament, però ja no és tot el que es necessita. Per això, des de *GoDaddy, comparteixen cinc tendències clau que les petites empreses han de considerar aplicar a les seues operacions en 2023 per a continuar evolucionant en el seu viatge cap a la digitalització.

1. La creació de continguts de vídeo: El vídeo màrqueting és un format fàcil de consumir que pot captar l'atenció de l'usuari ràpidament. Atés que pot atraure més fàcilment l'atenció de l'usuari, tendeix a millorar el posicionament de la marca, pot arribar a un públic més ampli i augmentar les interaccions. Aquesta combinació la converteix en una eina molt potent per a promocionar la marca. A més, algunes xarxes socials com Instagram donen més valor als continguts curts i milloren el seu posicionament dins de la plataforma, multiplicant el seu abast. Per a utilitzar eficaçment aquesta estratègia, l'empresa ha de definir els seus objectius, connectar amb la seua audiència, triar els seus canals de comunicació, establir un pressupost i una campanya de màrqueting digital, i analitzar els resultats per a introduir millores.

2. Utilitzar les *newsletters com a canal de monetització: Les estratègies de màrqueting per correu electrònic són cada vegada més importants, i una part d'elles pot ser un butlletí propi. Ha de publicar-se amb regularitat i oferir als subscriptors una raó per a construir i mantindre la confiança en el negoci, proporcionant informació rellevant o educativa que posicione a l'empresa com a experta en el seu sector.

3.Emprar eines No *Code: hui dia existeixen múltiples eines en línia que poden utilitzar-se en la creació i gestió d'una presència digital que no requereixen coneixements de programació o disseny. Gràcies a una interfície intuïtiva, les petites empreses poden donar forma a la presència digital per a les seues operacions seleccionant blocs de contingut i configurant el disseny d'una manera molt visual, amb opcions tecnològiques fàcils d'usar i assequibles. Amb No *Code, les empreses poden iniciar-se en el món digital més fàcilment i en poc temps, per a ajudar a construir i fer créixer el seu negoci en línia.

4.Comerç electrònic flexible i fàcil d'usar: Una plataforma de comerç electrònic flexible pot ajudar a generar una experiència de compra òptima per al client i ajudar l'empresa a dissenyar la interfície d'acord amb les preferències dels clients. Triar un lloc web i un proveïdor d'allotjament és la primera consideració per a tindre en compte a l'hora de començar un negoci de comerç electrònic en línia.
Assegurar les dades de l'empresa: La seguretat d'un lloc web és clau per a salvaguardar la confidencialitat tant dels clients com de la pròpia empresa. En un moment en el qual els ciberatacs són cada vegada més freqüents, les empreses (per xicotetes que siguen) deurien: instal·lar un certificat SSL per al seu lloc web; actualitzar el programari del sistema; eliminar els *plugins innecessaris; contractar serveis de monitoratge que creen còpies de seguretat per a restaurar les dades i ajudar en la restauració dels danys patits; generar contrasenyes automàtiques i provar contínuament la seguretat del lloc web.

Més informació

Font: ticpymes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia