FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Com poden sobreviure pimes i comerços a la nova realitat

Com poden sobreviure pimes i comerços a la nova realitat

Explorar models col·laboratius, aprofundir en canals digitals i reformular models seran claus

Després de la tempestat sempre arriba la calma. El saber popular sol sintetitzar millor que cap gran formulació el que podem esperar del que ens esdevé. Però de la mateixa manera que ningú estava preparat per a l'actual crisi provocada per un virus, convé almenys estar-lo per al que vindrà. Aqueixa calma o nova normalitat que potser no és tan normal.

Plans de contingència, refinançament, suspensions temporals d'ocupació i imaginació no han bastat en alguns casos, especialment en pimes, xicotet comerç i totes aquelles activitats relacionades amb el turisme o la mobilitat, per a sortejar amb èxit l'actual aturada de l'economia. En la remuntada cap també estar atents per a aconseguir tirar avant sense majors perjudicis.

Sectors
Totes les activitats hauran d'adaptar-se a les noves circumstàncies

S'ha parlat molt dels sectors guanyadors d'aquesta crisi i de les tendències que s'acabaran generalitzant, com el teletreball i el comerç online. Encara que totes les activitats hauran d'adaptar-se a les noves circumstàncies, començant pels que deuen el seu futur immediat a la seua activitat diària.

“Aquesta crisi serà un gran accelerador de canvis en la gestió i en els models de l'empresa que ja s'apuntaven. Véiem com despuntava un nou capitalisme d'economia col·laborativa secundada per la tecnologia i ara tots haurem d'apuntar cap a ací el nostre model de negoci”, assenyala David *Garrofé, secretari general de la patronal *Cecot i del *Centre de *Reempresa de Catalunya, un consultoria d'estratègia i operacions que des de fa menys d'una dècada ha aconseguit donar continuïtat a quasi 3.000 empreses en procés de venda o liquidació buscant inversors i emprenedors amb el suport de diverses administracions.

Més informació

Font: lavanguardia.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia