FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Com protegir la teua pime d'un ciberatac

Com protegir la teua pime d'un ciberatac

El xantatge és el principal objectiu dels *ciberdelincuentes.

Els ciberatacs augmenten cada any i existeix una presa preferida pels *ciberdelincuentes: les pimes. L'any passat a Espanya es van registrar més de 120.000 incidents de ciberseguretat, una xifra que es multiplica per set des de 2014, segons dades de *Sophos.

Vulnerabilitat

El percentatge podria ser molt major ja que ser atacat d'aquesta manera no dona una bona imatge de cara al públic i segons experts, només una part de les empreses atacades ixen a la llum.

No solament la imatge es veu afectada, sinó que ser víctima d'un ciberatac ix car. L'Institut Nacional de Ciberseguretat (*INCIBE) va realitzar un estudi sobre els costos d'aquest tipus d'atacs i afirma que l'impacte mitjà oscil·la entre els 20.000 i 50.000 euros.

Xifrar les dades del PC de l'empresa i demanar diners a canvi d'aquestes dades és el modus operandi dels quals ataquen a les pimes. Això sol donar-los bon resultat ja que poques pimes tenen polítiques de seguretat implementades en els seus sistemes informàtics.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia