FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
¿Com triar una plataforma de gestió de recursos empresarials per a pimes?

¿Com triar una plataforma de gestió de recursos empresarials per a pimes?

La tecnologia i les plataformes de gestió de recursos empresarials juguen un paper estratègic per a acompanyar a les pimes en el seu procés de millora permanent

Per a mantindre el nivell d'exigència i competitivitat que demanda l'actual entorn empresarial, les pimes han d'apuntar a l'eficiència i a la millora de tots els seus processos per a facilitar la seua operativa interna i oferir, al mateix temps, al mercat, propostes en forma de productes i serveis d'alt valor afegit. La contribució dels aplicatius *ERP per a incrementar la seua agilitat, la seua flexibilitat i la seua seguretat és essencial. També per a facilitar la presa de decisions en temps real.

La tecnologia, i més encara, les plataformes de gestió de recursos empresarials -*ERP- juguen un paper estratègic per a acompanyar a les pimes en el seu procés de millora permanent i cerca de l'eficiència i la rendibilitat.

Ara bé, no tots els sistemes aporten els mateixos avantatges i, sobretot, que és important trobar l'aplicatiu que millor s'adapte a la dinàmica de l'organització. Sabent que un *ERP modificarà l'operativa de qualsevol companyia -també aqueixa és una de les seues funcions- és important tindre en compte que haurà de ser sempre la tecnologia la que es modele a l'empresa i no, tant, al contrari.

Més informació


Font: directivosygerentes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia