FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
COMERÇOS I ESTABLIMENTS SANITARIS DE L'ALT PALÀNCIA QUE ESTAN PRESTANT SERVEI ACTUALMENT

COMERÇOS I ESTABLIMENTS SANITARIS DE L'ALT PALÀNCIA QUE ESTAN PRESTANT SERVEI ACTUALMENT

FECAP i l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, elaboren un llistat dels establiments comercials i sanitaris associats, que actualment estan prestant un servei tan important a la comarca de l'Alt Palància, amb els dies d'obertura, horaris i serveis especials que presten cadascun d'ells.

La Federació Empresarial de l'Alt Palància “F.E.C.A.P.” i l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància “A.C.A.P.”, donat l'actual estat d'alarma declarat per la pandèmia del *COVID-19, hem volgut realitzar la nostra contribució a la població de l'Alt Palància, elaborant un document amb els establiments associats del sector comercie i de serveis sanitaris que estan prestant un servei tan important a la població de la Comarca del Palància.

Els dies i horaris ací reflectits han sigut facilitats pels propis establiments i els mateixos estan adaptats al moment actual, per la qual cosa després de superar aquest virus, els mateixos poden patir alguna variació.


El llistat te'l pots descarrega ací

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia