FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El 48% de pimes veu la digitalització fonamental per a la recuperació econòmica

El 48% de pimes veu la digitalització fonamental per a la recuperació econòmica

Les pimes lluiten per a fer front a la transformació digital dels seus negocis a mesura que comencen a recuperar-se, molt lentament, dels impactes de la COVID-19.

En aquest sentit, el 48% de les empreses enquestades per *Sage en el seu últim estudi afirmen que aquestes invertiran en digitalització com a part de la seua estratègia empresarial per a adaptar-se a la nova normalitat. De la mateixa manera, la tecnologia es considera la prioritat número u quan es tracta d'impulsar el creixement a llarg termini.

En el cas d'Espanya, la lenta i gradual volta a l'oficina i a la normalitat està sent un procés lent. Alhora que es fan passos cap a la recuperació, moltes pimes deuen, en paral·lel, establir noves polítiques per a equilibrar el treball en remot i la seua automatització.

En aquest context, les empreses han de valorar totes les vies que ajuden a maximitzar l'eficiència i eviten costos afegits. Així els treballadors són la clau, ja que la digitalització no pot tindre èxit si les persones no la posen en marxa.

Un nou imperatiu
La pandèmia ha deixat diverses lliçons a les empreses. Començant pel departament de RH fins al financer, que han treballat dur per a fer els canvis necessaris en un temps rècord. La realitat és que moltes empreses estan encara estancades en el passat quant a tecnologia es refereix i han d'adaptar-se a un entorn en constant canvi. De fet, el 64% de pimes consultades en l'estudi afirma que es plantejaran deixar de treballar amb proveïdors o altres empreses deficitàries en implantació tecnològica, per considerar que no tindran la capacitat necessària per a anticipar-se als requeriments plantejats pels clients.

El 64% de pimes consultades en l'estudi afirma que es plantejaran deixar de treballar amb proveïdors o altres empreses deficitàries en implantació tecnològica
Abans de la pandèmia, les funcions més digitalitzades eren normalment la planificació de recursos, la previsió i els comptes, la gestió de la cadena de subministrament i la comptabilitat. Les empreses ara han de redoblar els seus esforços en aquestes àrees centrals i al mateix temps invertir en vendes, gestió de la força laboral, publicitat i servei al client.

Treballar de manera pràctica i sense sobrecàrrega humana
Digitalització significa aprofitar les últimes tecnologies disponible per a generar beneficis comercials. En el clima actual, el més important perquè les pimes milloren en tots els processos són la velocitat i la rendibilitat. Treballar en un entorn optimitzat i integrat en lloc de treballar amb una multitud de sistemes reduirà la complexitat i millorarà la productivitat del personal.

Més informació

Font: revistabyte.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia