FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El 78% de les pimes espanyoles encara no disposa de pàgina web

El 78% de les pimes espanyoles encara no disposa de pàgina web

El 78% de les pimes espanyoles i autònoms encara no disposa de pàgina web i la crisi derivada de la Covid-19 evidencia aquesta bretxa digital.

El 78% de les petites i mitjanes empreses espanyoles i autònoms no té pàgina web. Tenint en compte el context de crisi motivat per la Covid-19, aquesta bretxa digital s'ha convertit en un problema per a moltes d'aquestes empreses, que s'han vist obligades a accelerar el seu procés de digitalització per a adaptar-se a la nova realitat.

Així ho indica un estudi realitzat per *GoDaddy, en el qual s'ha enquestat a 400 pimes espanyoles i el qual revela que una de les barreres d'entrada ve motivada per el “desconeixement dels empresaris del fàcil que pot ser crear una web”.

El 98% dels consumidors assegura que és “molt important” per a ells que una pime dispose d'un ‘*site’ propi, la qual cosa evidencia que la pàgina web sol ser la porta d'entrada per a la major part dels clients potencials.

En aquest sentit, el *eCommerce ha passat a ser una necessitat. Així, el 29% de les empreses afirma que li haguera agradat disposar d'una web amb canal de venda propi abans de la Covid-19.

Així, les pimes i autònoms espanyoles són conscients dels beneficis que ofereix el món digital. No obstant això, un 17% encara no realitza cap acció per a donar-se a conéixer i tan sols el 3% ofereixen productes en el ‘*marketplace’, segons apunta l'informe.

Barreres d'entrada
Huit de cada deu petites empreses no saben quins passos cal donar per a obrir una web. Així mateix, sis de cada deu pimes creuen que es necessita més d'un dia per a crear una web.

Per aquest motiu, l'estudi destaca el desconeixement com la principal barrera d'entrada que allunya a les pimes de la digitalització. En aquest sentit, els tecnicismes de llenguatge digital generen incomprensió segons els enquestats, ja que el 35% no ha escoltat amb anterioritat la paraula SEU i el 38% no sap què és el *SEM, conceptes claus en les estratègies de màrqueting digital.

Entorn digital, benestar per a les pimes

Més informació

Font: directivosygerentes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia