FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El confinament catapulta el desenvolupament de projectes digitals de màrqueting entre pimes i empreses

El confinament catapulta el desenvolupament de projectes digitals de màrqueting entre pimes i empreses

El confinament i el teletreball imposats per a frenar l'avanç del COVID-19 han accelerat les dinàmiques empresarials de digitalització de processos, i un dels sectors que més ha constatat aquest canvi de tendència és del Màrqueting.

Segons un estudi de *Crowdland entre els professionals del sector existeix una convicció majoritària que el 80% dels projectes que es desenvolupen en els pròxims mesos seran eminentment digitals, en detriment d'altres canals.

Basat en les opinions de més d'un centenar de directius de Màrqueting d'agències creatives, agències de mitjans, consultores, pimes i *startups i grans empreses, l'estudi analitza la influència del COVID-19 en el sector amb la finalitat d'identificar les claus que marcaran el futur del desenvolupament de projectes digitals i detectar oportunitats de millora en la gestió d'aquests.

D'aquesta anàlisi es desprén que la crisi actual està conduint a un nou paradigma i a una vertadera transformació digital en tots els àmbits, i el món del Màrqueting s'està adaptant a les noves necessitats de les organitzacions, que aposten cada vegada més per accions de mitjans socials, desenvolupament de continguts digitals, plataformes web i projectes de comerç electrònic, per damunt d'altres projectes com el llançament d'apps o campanyes de comunicació o d'e-mail màrqueting.

“El confinament ha provocat que pimes i empreses s'hagen bolcat a generar nous models de negoci eminentment digitals, per la qual cosa s'han embarcat en el desenvolupament de pàgines web i projectes de e-*commerce, a usar les xarxes socials per a comunicar-se amb els seus clients i a desenvolupar continguts per a nodrir a les plataformes d'entreteniment online, l'ús del qual s'ha disparat en els últims mesos”, explica Koldo Ugarte, *Head *of *Business de *Crowdland.

Oportunitats de millora
Quant al desenvolupament de projectes digitals de màrqueting durant aquest període, la falta d'adaptació a les eines col·laboratives necessàries per a treballar en remot ha fet que un 64% dels consultats haja dedicat més hores de les inicialment previstes i s'haja retardat en la finalització del projecte. Unes altres de les dificultats oposades són l'existència de massa interlocutors tècnics, la qual cosa deriva en una mala comunicació (45%), i una planificació mal dimensionada que no es correspon amb la realitat (32%).

Més informació

Font: cepymenews.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia