FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El coronavirus canvia en què es gasten els diners pimes i autònoms

El coronavirus canvia en què es gasten els diners pimes i autònoms

El 68% de les despeses empresarials durant l'Estat d'Alarma prové d'aquestes partides

Les despeses de formació i teletreball es multipliquen en les empreses a conseqüència del confinament. De fet, el 68% de les seues despeses professionals prové d'aquestes partides, d'acord amb una infografia desenvolupada per *Captio referent a les despeses corporatives durant el confinament.


Quant a les despeses professionals, abans del confinament les empreses gastaven un 4,1% en teletreball, un 1,6% en formació i un 17,5% en restauració. La situació varia amb el decret d'Estat d'Alarma, on les despeses de teletreball suposen durant el confinament el 42,2% de la despesa, els de formació, el 5,5% i els de restauració, el 23,3%.

En concret, en l'àmbit de formació, les despeses s'han multiplicat per quatre. Abans del confinament eren del 1,63%, mentre que ara són del 5,47%, augmentant de manera significativa la formació online, que ja suposa un 35,4%.

Un 42,2% de despeses de teletreball

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia