FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El Govern "regala" un ordinador de 1.000 euros a estos treballadors

El Govern "regala" un ordinador de 1.000 euros a estos treballadors

El programa Kit Digital té l'objectiu de modernitzar el teixit productiu espanyol i adaptar-lo a les noves tecnologies

Més de 3,3 milions de persones al nostre país treballen per compte propi, ja que ser autònom està a l'orde del dia. No obstant això, encara que estos treballadors són un dels principals motors per a dinamitzar l'economia espanyola, emprendre o posar en marxa un nou negoci és una decisió arriscada que comporta no sols una gran inversió de temps sinó també de diners. Per això, les ajudes del Govern per als autònoms i pimes són fonamentals per a afavorir el seu creixement, productivitat i la seua capacitat d'expansió.

El programa Kit Digital és una iniciativa de l'Executiu gestionada per Red.es que té l'objectiu de modernitzar el teixit productiu espanyol i adaptar-lo a les noves tecnologies. Concretament es busca potenciar la productivitat de les petites i mitjanes empreses, de les microempreses i dels autònoms, augmentar la seua grandària, la seua internacionalització i que despleguen el seu treball en la xarxa. Per a això, estos treballadors podran "comptar amb un mínim de 3.000 euros i fins a 29.000 euros per a invertir en la digitalització" de la seua empresa, tal com expliquen des de la web de La Moncloa.

Dins d'estes ajudes, els autònoms podran beneficiar-se de 1.000 euros per a comprar ordinadors portàtils o de sobretaula i altres elements de maquinari. L'objectiu d'esta ajuda és "proporcionar a les microempreses i petites empreses i treballadors autònoms ferramentes de seguretat, mobilitat i col·laboració en el seu lloc de treball amb la finalitat de potenciar la seua productivitat", tal com establix l'Orde *TDF/435/2024, de 9 de maig publicada en el BOE.

Per a acollir-se a esta ajuda serà necessari portar un mínim de sis mesos donat d'alta com a autònom i s'haurà de pagar l'IVA del producte adquirit.

No obstant això, per a poder accedir a esta ajuda serà obligatori que este dispositiu complisca amb uns requisits mínims de seguretat, de publicitat, del servici de manteniment i suport o de la solució de ciberseguretat, entre altres.

"Un dispositiu maquinari que ha d'incloure integrat en el producte (i en el preu), una llicència que complisca amb els requisits establits (...). Ciberseguretat, a més d'un encriptat/xifratge en repòs, que assegure la privacitat de les dades i documents emmagatzemats en el dispositiu", asseguren en el BOE.

Així mateix, un dels requisits és que el portàtil o el monitor de l'ordinador en qüestió continga els següents logos pegats: l'emblema de la Unió Europea que indique "Finançat per la Unió Europea-*Next *Generation EU"; el logo del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència; el logo del Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública; o el logo de l'Entitat Pública Empresarial Red.es.

Font: larazon.es
Més informació:Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia