FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El Pacte per l'Ocupació de l'Alt Palància formarà a dones contra la bretxa digital

El Pacte per l'Ocupació de l'Alt Palància formarà a dones contra la bretxa digital

Taller formatiu gratuït per a avançar en el coneixement de les noves tecnologies de la informació, amb l'objectiu de pal·liar la bretxa digital en dones

Des del Pacte per l'Ocupació i el Desenvolupament Local de l'Alt Palància s'ha organitzat un taller formatiu gratuït per a avançar en el coneixement de les noves tecnologies de la informació, amb l'objectiu de pal·liar la bretxa digital en dones. El curs està dirigit a millorar les oportunitats d'ocupació i qualitat de vida de les dones gràcies a la tecnologia. La formació es desenvoluparà en la seu de la Mancomunitat de l'Alt Palància (carrer Alt Palància, 4. Soneja), els dies 16 i 17 d'abril, en horari de 10 a 12 hores.

En estos tallers gratuïts, de dos sessions de dos hores de duració cadascuna adaptades al nivell de les participants, s'aprendrà, per exemple, a comunicar-se mitjançant videotelefonades o videoconferències, utilitzar ferramentes com Google *Drive; organitzar l'agenda amb Google *Calendar i millorar les gestions del dia a dia gràcies al correu electrònic; o pujar i organitzar els fitxers en el núvol per a emmagatzemar i organitzar documents, fotografies, presentacions i qualsevol arxiu.

També es comptarà amb formació específica en ferramentes digitals per a facilitar el teu accés al mercat laboral; per a això s'exposaran tècniques per a crear el currículum i *vídeocurrículum. , s'ensenyarà a utilitzar els portals d'ocupació, empreses de treball temporal i xarxes socials com Linkedin per a trobar treball. En segon lloc es donaran a conéixer ferramentes per a l'emprenedoria, amb la idea de desenvolupar un projecte en internet i conéixer nous models de negoci per a impulsar una empresa. D'altra banda, es donaran nocions sobre màrqueting digital, xarxes socials, brànding i ferramentes per a crear una pàgina web.

El taller compta amb formació sobre ciberseguretat, per a millorar la confiança en la xarxa i la tecnologia, alhora que s'aprén a utilitzar estes ferramentes de manera segura i responsable. La iniciativa comptarà amb la participació de la Fundació *Cibervoluntarios, amb la qual la Mancomunitat de l'Alt Palància ha establit un conveni de col·laboració, a fi de treballar de manera conjunta per a reduir la bretxa digital a la comarca.

El Pacte per l'Ocupació i del Desenvolupament Rural està format per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància (integrada per 28 municipis), l'Ajuntament de Segorbe, la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància (*FECAP), la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana(*CEV) i els sindicats UGT-*PV i CCOO *PV. Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social són entitats col·laboradores, i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de l'UJI actua com a entitat assessora.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia