FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El preocupant desinterés de la pime per les ajudes a la innovació

El preocupant desinterés de la pime per les ajudes a la innovació

Un informe alerta del desinterés de la pime espanyola en innovació. Especialment per les ajudes per a innovar, que són molt avantatjoses i poc utilitzades.

Les pimes mostren un incomprensible desinterés per les ajudes i finançament destinat al fet que *inicen programes d'innovació. Així ho denuncia el segon informe sobre Ciència i Tecnologia a Espanya, realitzat per Fundacions Alternatives, de la mà del seu Director del Laboratori de Fundació Alternatives Jesús Ruiz-*Huerta Carbonell, sota la coordinació de Vicente *Larraga Rodríguez de Vera i amb la Coordinador editorial Jorge Sant Vicent *Feduchi.


Per als autors d'aquest informe, resulta preocupant que a l'escassa inversió de l'àmbit privat se li sume un desaprofitament dels avantatges que ofereix el sector públic per al desenvolupament de projectes econòmicament productius.


En concret, fan referència a les ajudes per a invertir en ciència i tecnologia, recordant que els crèdits es concedeixen a 15 anys i sense interessos. Aquest avantatge, afirmen, no s'està aprofitant, a pesar que el deute seria condonat si no s'obtenen resultats positius.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia