FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El primer pas per a aconseguir les subvencions del Kit Digital és conéixer l'estat de la teua empresa: així pots fer-ho

El primer pas per a aconseguir les subvencions del Kit Digital és conéixer l'estat de la teua empresa: així pots fer-ho


El primer pas és saber el nivell digital de la teua empresa

Aquesta setmana el Govern ha llançat el programa Kit Digital, orientat a pimes d'entre 10 i 49 treballadors i una inversió prevista de 500 milions. Hi haurà més per a altres grandàries d'empreses en 2022. L'objectiu és millorar el nivell de digitalització de pimes i autònoms. I el primer pas per a aconseguir les subvencions del Kit Digital és conéixer l'estat de la teua empresa: així pots fer-ho.

Parlem d'un diagnòstic del nivell de digitalització que té la teua empresa. No podem pensar que passarem de zero a cent en un any. Aquest tipus de canvis suposen un procés delicat ja que afecten a com les empreses fan el seu treball. En molts casos ho porten fent igual durant dècades. Canviar aquestes dinàmiques no és senzill.

El primer pas és saber el nivell digital de la teua empresa

Moltes segur que volen aprofitar aquestes ajudes del Kit Digital perquè la inversió que realitzen tinga un retorn més ràpid, no sols millorant la productivitat, reduint errors en els processos o ajudant a prendre decisions basades en dades més fàcilment.

El primer pas és registrar-se en el programa Accelera Pime, per a a continuació realitzar un test d'autodiagnòstic digital. Es tracta d'un senzill qüestionari de 13 preguntes on indicarem l'ús que fem de la connexió a Internet, venda en línia, xarxes socials o si disposem o no d'un *CRM, per exemple.

A més d'aquest test inicial existeixen altres dos que tenen a veure amb ciberseguretat o transformació digital. Aquest és l'apartat més important, que detallarà si l'empresa té o no un pla a mitjà o llarg termini per a la transformació digital del negoci.

En aquest apartat si que és necessari anar detallant de forma més detallada diferents aspectes que tenen a veure amb estratègia, organització digital o relació amb els clients, entre altres. Són huit punts claus per a la transformació digital sobre els quals hem d'anar responent diferents preguntes. Completar-ho no ens porta molt temps.

Més informació

Font: pymesyautonomos.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia