FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Els projectes *DELIWELL I ORIGEN LOCAL, han sigut els guanyadors ex aequo del VI Concurs Alt Palància Emprén, dotat amb un premi de 1.000 euros

Els projectes *DELIWELL I ORIGEN LOCAL, han sigut els guanyadors ex aequo del VI Concurs Alt Palància Emprén, dotat amb un premi de 1.000 euros

Els projectes *DELIWELL I ORIGEN LOCAL, han sigut els guanyadors ex aequo del VI Concurs Alt Palància Emprén, dotat amb un premi de 1.000 euros i impulsat per la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància i secundat per la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Alt Palància.

Aquest migdia s'ha reunit el jurat del VI Concurs Alt Palància Emprén, compost per representants de la *FECAP, Diputació de Castelló i Mancomunitat Alt Palància, els qui d'acord amb els criteris estipulats en la bases del concurs, van valorar els projectes presentats a aquest, d'acord amb els criteris estipulats en les bases del concurs, sent els projectes guanyadors ex aequo, per obtindre igual puntuació i la més alta dels projectes presentats, *DELIWELL i ORIGEN LOCAL.
*DELIWELL, és un projecte presentat per tres joves emprenedors, Pedro Vico, Francisco Amorós i Jose Martínez, a través de l'Associació Júnior Empresa *Vukovi, que pretén donar resposta a un problema identificat de desproveïment i despoblació en les zones rurals, tenint entre altres objectius: el frenar la despoblació rural; garantir un subministraments constant de béns de primera necessitat en els municipis de menys de 500 habitants, etc.
ORIGEN LOCAL, és un projecte impulsat i presentat per Amelia *Cadenas, sent una botiga en línia de cura personal i de la llar sostenible al 100% local. Origen, perquè creuen que la sostenibilitat del planeta passa per una volta a l'origen, a la SIMPLICITAT de les primeres solucions, la cerca de l'equilibri entre les necessitats de les persones, i la cura del medi ambient. Local, perquè entenen la sostenibilitat des de la proximitat, des de la cura a les persones i les seues condicions laborals, a l@s animals i al nostre patrimoni cultural.

El lliurament dels premis es realitzarà el dia 1 d'octubre de 2021, en el marc de la IV Trobada Empresarial de l'Alt Palància, i en el Teatre Serrà de Segorbe.

Aquesta sisena edició del concurs, ha sigut organitzada per la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància, promotora d'aquest, en col·laboració i amb el suport de la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Alt Palància.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia