FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Errors que cometen habitualment les pimes i que limiten la seua supervivència

Errors que cometen habitualment les pimes i que limiten la seua supervivència

Fallades i falta de planificació en una sèrie d'aspectes que determinaran l'èxit o fracàs del projecte.


El 60% de les empreses espanyoles duren menys de cinc anys, segons l'INE. Alguns dels motius tenen a veure amb el fet que no han pres decisions o desconeixen el moment en el qual es troba actualment la companyia. Ho corrobora *Gedeth *Network, que assessora en el creixement i internacionalització de les empreses. Segons aquesta, un dels problemes més comuns té a veure amb l'absència d'un pla de negoci i de creixement.


A més d'això, exposa que les empreses tendeixen a fugir del focus d'acció. Això vol dir que la companyia no se centra en el producte ni en el que el diferencia per a comercialitzar-lo a través del canal i mig adequat. Recorden que l'acció empresarial suposa llançar-se al mercat, experimentar, reaccionar i aprendre dels errors per a poder millorar.

Un altre dels errors freqüents és desconéixer l'etapa en la qual es troba la companyia. En aqueix sentit, en la primera fase de l'empresa cal tindre clar què és el que demanda el mercat i com vendre el producte per a solucionar determinades manques. Una vegada s'ha passat aqueixa fase, és l'hora que l'empresa es guanye el dret a créixer. Finalment, la companyia ha de continuar innovant i reinventant-se.

Tindre un pla

Cremar-se no és bo i menys quan es gestiona una empresa. Molts emprenedors i gerents d'empreses pensen en com apagar els focs que sorgeixen en el dia a dia i no dediquen temps a elaborar estratègies de negoci que se centren en el llarg termini.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia