FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ES PRESENTA OFICIALMENT A ALTURA LA CAMPANYA "XICOTET COMERÇ. ÉS EL SEU TORN"

ES PRESENTA OFICIALMENT A ALTURA LA CAMPANYA "XICOTET COMERÇ. ÉS EL SEU TORN"

Es realitza a l'Ajuntament d'Altura, la presentació de la Campanya "Xicotet Comerç. És el seu torn" i la col·locació una pancarta al·lusiva a aquesta, al balcó del consistori.

Aquest matí s'ha realitzat a l'Ajuntament Altura,una roda de premsa en la qual s'ha presentat oficialment la Campanya "Xicotet Comerç. És el seu torn" que ha promogut *CONFECOMERÇ CV perquè el #*DíaMundialdelPequeñoComercio siga una realitat i a la qual s'ha adherit l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància "*ACAP", integrada en *FECAP.

En la presentació realitzada per Gabriel Marín, secretari de *ACAP han estat presentes l'alcaldessa i regidora de comerç de l'Ajuntament Altura, Rocío Ibañez *Candelera i Beatriz Lozano Orduña, respectivament, així com el president de *FECAP, Federico Lozano Torrejón, mostrant tots ells el seu suport a la campanya, a més s'ha col·locat una pancarta al·lusiva a la campanya al balcó del consistori.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia