FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ES REALITZA AMB ÈXIT EL 3ER *FECAP *MEETING *POINT amb Rafael Magdalena

ES REALITZA AMB ÈXIT EL 3ER *FECAP *MEETING *POINT amb Rafael Magdalena

En la vesprada del passat divendres es va realitzar amb èxit el 3*er *Fecap *Meeting *Point, que va ser impartit per Rafael Magdalena Benedicto, professor titular del *Dpto. d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València.

Tal com estava previst, a les 7 de la vesprada del passat divendres es va realitzar online en temps real, el 3*er *Fecap *Meeting *Point, que va ser impartit de manera magistral per Rafael Magdalena, professor titular del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València.

Durant la seua intervenció va parlar de manera clara i amena sobre la Ciència de Dades, algorismes, xarxes *neurales, *Big Data, etc. i com tot això ens afecta l'economia, ocupació, societat i el seu impacte a nivell local.

La trobada va ser summament interessant i va despertar gran interés entre els assistents.

Si no vas poder assistir al mateix i vols visionar-ho, a continuació et deixem un enllaç on el pots veure quan tu vulgues.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia