FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ES REALITZA AMB GRAN ÈXIT EL TALLER GESTIÓ EFICAÇ, VENDRE MILLOR, SENSE VENDRE LA TEUA VIDA

ES REALITZA AMB GRAN ÈXIT EL TALLER GESTIÓ EFICAÇ, VENDRE MILLOR, SENSE VENDRE LA TEUA VIDA

Aquesta vesprada s'ha realitzat amb gran èxit el Taller "Gestió Eficaç, vendre més, sense vendre la teua vida" en el qual participen 19 persones de diferents sectors, especialment del sector comercie.

Aquesta vesprada s'ha desenvolupat amb gran èxit i a la sala de conferències de *FECAP, el Taller "Gestió Eficaç, vendre millor, sense vendre la teua vida", impartit per Manuel *Amat de la La *Tiendología i al qual han assistit 19 persones, de diferents sectors empresarials, especialment del sector comercie. Els participants han valorat el taller de forma molt positiva, sent la valoració mitjana del mateix de 9,20 sobre 10.

El taller ha sigut impulsat i organitzat per l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, integrada en la *FECAP i la seua realització ha sigut possible gràcies al suport de *Confecomerç CV.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia