FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ES REALITZEN LES ASSEMBLEES GENERALS DE ACAP I DE FECAP

ES REALITZEN LES ASSEMBLEES GENERALS DE ACAP I DE FECAP

Ahir a la vesprada es va realitzar a la sala de conferències de la *FECAP l'Assemblea General de l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància "A.C.A.P." i a continuació la de la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància.

Tal com estava previst, ahir a la vesprada i davant un nodrit grup d'empresària(o)s associada(o)s es va realitzar a la sala de conferències de la *FECAP, en primer lloc l'Assemblea General de l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància "*ACAP" associació integrada en *FECAP, estant constituïda la taula per Luis Miguel Lozano Benedicto, president i Gabriel Marín Sánchez, secretari i Francisco Ronda Guillem, secretari general de *FECAP. Durant l'assemblea van ser abordats els punts previstos en l'ordre del dia: es van aprovar els comptes del 2018; es va aprovar el pressupost del 2019; es va informar sobre les activitats més destacades del 2018 i les més rellevants per al 2019.

A continuació es va constituir la taula de l'Assemblea General de *FECAP, estant constituïda per Federico Lozano Torrejón, president, Gabriel Marín Sánchez, secretari i Francisco Ronda Guillem, secretari general. El president a l'inici de la reunió va donar la benvinguda als assistents i a continuació va facilitar la paraula al secretari general qui va anar explicant cadascun dels punts de l'ordre del dia previstos en la convocatòria i que van ser aprovats pels presents, concretament els comptes del 2018 i el pressupost del 2019; es va informar sobre les activitats més destacades del 2018 i les més rellevants per al 2019.

Seguidament s'inicie la reunió extraordinària de l'Assemblea General de *FECAP l'únic punt de la qual del dia era l'elecció del president. L'únic candidat que es va presentar per a la presidència va ser Federico Lozano Torrejón, qui va manifestar que ell abans que deixar vacant el lloc, ja que *FECAP no es podia quedar sense presidència, s'havia presentat encara que per l'edat que té ell estarà com a president fins al moment que tinga activitat econòmica i que podria ser o no que esgotarà els quatre anys de mandat. Com ningú es va manifestar en contra, el candidat va renovar la presidència per altres quatre anys.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia