FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ES REALITZEN LES ASSEMBLEES GENERALS DE ACAP I DE FECAP

ES REALITZEN LES ASSEMBLEES GENERALS DE ACAP I DE FECAP

Ahir a la vesprada es va realitzar a la sala de conferències de la *FECAP l'Assemblea General de l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància "A.C.A.P." i a continuació la de la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància.

Tal com estava previst, ahir a la vesprada es va realitzar a la sala de conferències de la *FECAP, en primer lloc l'Assemblea General de l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància "*ACAP" associació integrada en *FECAP, estant constituïda la taula per Luis Miguel Lozano Benedicto, president i Gabriel Marín Sánchez, secretari i Francisco Ronda Guillem, secretari general de *FECAP. Totes dues assemblees estaven previstes realitzar-se el mes de març però a causa de la pandèmia del Covid-19, s'ha anat posposant fins que ha sigut possible realitzar-les, amb les degudes mesures de protecció i de distanciament social. Durant l'assemblea van ser abordats els punts previstos en l'ordre del dia: es van aprovar els comptes del 2019; es va aprovar el pressupost del 2020; es va informar sobre les activitats més destacades del 2019 i les més rellevants per al 2020.

A continuació es va constituir la mesa de l'Assemblea General de *FECAP, estant constituïda per Federico Lozano Torrejón, president, Gabriel Marín Sánchez, secretari i Francisco Ronda Guillem, secretari general. El president a l'inici de la reunió va donar la benvinguda als assistents i a continuació va facilitar la paraula al secretari general qui va anar explicant cadascun dels punts de l'ordre del dia previstos en la convocatòria i que van ser aprovats pels presents, concretament, els comptes del 2019 i el pressupost del 2020; informant-se sobre les activitats més destacades realitzades en el 2019 i les més rellevants per al 2020.

Seguidament s'inicie la reunió extraordinària de l'Assemblea General de *FECAP l'únic punt de la qual del dia era l'elecció dels vocals pareixes de la Junta Directiva. Les persones que han renovat el seu mandat o s'incorporen a la mateixa són les següents: Francisco Javier Mateo Herrero (renova), José Luis Calpe Clemente (renova), Mª Ángeles Beitia Castelló (renova), Gabriel Marín Sánchez (renova), Sergio Soler Guillem i Jorge *Espuig Martín.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia