FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Facebook llança una iniciativa per a ajudar a la digitalització de les pimes espanyoles

Facebook llança una iniciativa per a ajudar a la digitalització de les pimes espanyoles

La campanya, en col·laboració amb *Cepyme, ofereix una eina de diagnòstic perquè les pimes avaluen la seua estratègia digital.

Facebook ha llançat una iniciativa amb la qual busca contribuir a la recuperació econòmica de les pimes espanyoles, ajudant-los a accelerar la seua transformació digital. La proposta #*ApoyandoANuestrasPymes, en col·laboració amb la patronal *Cepyme, pretén ser un centre d'ajuda perquè les petites empreses puguen adoptar ràpidament una estratègia digital.

La iniciativa ofereix una eina de diagnòstic gratuïta perquè les pimes avaluen la seua estratègia digital. Sobre la base dels resultats obtinguts, la pime rebrà un pla d'acció personalitzat, que cobreix aspectes com la presència online, la fidelització de clients, el contingut publicat, les campanyes publicitàries o el rendiment del lloc web i la seua optimització per a navegar en diferents dispositius. Facebook també ofereix un destí online que engloba diferents iniciatives de formació i recursos. Com a part de la iniciativa, Facebook també ha posat en marxa la campanya #*ExploraLoNuestro, amb l'objectiu de promoure el turisme i l'economia locals.

"Les petites empreses s'estan veient forçades a accelerar el seu procés de digitalització i a canviar els seus models per a poder vendre online", explica Irene Cano, directora general de Facebook a Espanya i Portugal. En la seua opinió, la pandèmia del Covid-19 ha impulsat el món digital. De fet el 43% de les pimes espanyoles presents en Facebook afirma que durant l'últim mes, almenys el 25% de les seues vendes han sigut digitals. "En aquest nou context s'obri un món d'oportunitats que pot generar grans beneficis en el futur. Molts negocis han hagut de transformar-se, de forma molt ràpida, per a poder seguir connectats amb els seus clients i mantindre les seues vendes, una tendència que sens dubte marcarà els pròxims anys", diu.

Més informació

Font: expansion.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia