FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Facebook permetrà a les pimes cobrar per esdeveniments online

Facebook permetrà a les pimes cobrar per esdeveniments online

La plataforma no cobrarà cap tarifa dels esdeveniments online de pagament durant l'any vinent, com a mínim

Facebook ha llançat una nova funcionalitat en la seua xarxa social per a ajudar les empreses a recuperar part del negoci després de la pandèmia del Covid-19. D'aquesta manera, la companyia ha llançat la possibilitat que empreses, creadors de contingut, educadors i mitjans de comunicació guanyen diners a través de la celebració d'esdeveniments online en Facebook en els quals poden organitzar l'esdeveniment, promoure'l, fixar un preu i cobrar-lo.


A més, la tecnològica ha informat que per a fer costat a les petites empreses i als creadors no cobrarà cap tarifa dels esdeveniments online de pagament durant l'any vinent, com a mínim. Així, les transaccions que es produïsquen a través de la web, i d'Android als països on la signatura ha desplegat Facebook *Pay, les pimes es quedaran amb el 100% dels ingressos que generen pels esdeveniments online.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia