FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Fundació Telefònica: la digitalització és la solució a la crisi per a pimes i autònoms

Fundació Telefònica: la digitalització és la solució a la crisi per a pimes i autònoms

Un informe reflecteix la importància de la ciència i de la tecnologia per a aportar solucions al teixit empresarial.

La digitalització és clau per a la recuperació empresarial i social. Aquesta és una de les conclusions a les quals s'ha arribat en l'informe ‘La Societat Digital a Espanya 2020-2021: L'any en què tot va canviar’, que ha elaborat la per Fundació Telefònica. En ell s'assegura que la pandèmia generada per la Covid-19 ha posat de manifest que la digitalització ha sigut necessària per a poder eixir de situacions adverses.


L'informe reflecteix que tant la ciència com la tecnologia són necessàries per a aportar solucions als problemes. En aqueix sentit, es detallen tecnologies que han continuat creixent en 2020 com són la *IoT, en l'àmbit de l'empresa i la robòtica industrial. L'Institut Nacional d'Estadística (INE) assenyala que el *IoT és una de les tecnologies més utilitzades per les empreses a Espanya.

A nivell empresarial, són les grans empreses les que més ús fan de tecnologies com el *IoT, una tercera part de les de més de 250 empleats, enfront del 25% de les quals tenen entre 50 i 250 treballadors, i el 14% de les de menys de 50.

Un 70% de transformació digital

En aqueix sentit, un informe de *Salesforce mostra que un dels àmbits en els quals més s'ha notat el procés de digitalització és l'empresarial. Prop del 70% dels gerents espanyols afirma haver escomés la transformació digital en els seus negocis. D'acord amb l'informe, durant el confinament, les empreses van tindre la necessitat de continuar prestant serveis en un entorn en el qual havien de minimitzar el contacte físic amb els empleats, proveïdors i clients.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia