FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
GELDO ACOLLIRÀ LA VII FIRA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA

GELDO ACOLLIRÀ LA VII FIRA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA

La VII Fira Empresarial de l'Alt Palància es realitzarà a Geldo el dia 3 de juny 2023

La VII Fira Empresarial de l'Alt Palància se celebrarà en la localitat de Geldo, després de l'acord aconseguit recentment, entre el seu Ajuntament d'i la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància.

La data prevista per a aquesta fira és el dia 3 de juny de 2023, i el lloc en el qual es realitzarà la mateixa serà la Plaça de l'Església i carrers adjacents, estant prevista realitzar-se conjuntament amb algunes altres activitats, com una fira local de comerç, de l'oli, de l'artesania, i activitats lúdiques per a adults i xiquets, amb la finalitat de fer-la el més atractiva possible i aconseguir el màxim de visitants.

Aquesta fira va iniciar la seua marxa l'any 2015, amb una vocació itinerant, i amb l'objectiu de constituir-se com un gran aparador de l'ampli i variat teixit empresarial de la comarca, constatant el fet que la unió i l'enfortiment d'aquest teixit és clau per al desenvolupament i dinamització econòmica de l'Alt Palància.

Per a l'organització d'aquesta 7a edició, a més de la inestimable col·laboració de l'Ajuntament de Geldo, la fira comptarà amb el suport i la col·laboració, de la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Alt Palància.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia