FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Google per a pimes, una ajuda per a aprendre com guanyar clients amb una estratègia digital

Google per a pimes, una ajuda per a aprendre com guanyar clients amb una estratègia digital

Si alguna cosa hem aprés amb la crisi del *COVID és que els canvis moltes vegades arriben per a quedar-se. Els negocis més grans, com a supermercats ja s'estan preparant per a això, veient com molts dels seus clients ara prefereixen fer la compra online. Però els més xicotets moltes vegades estan perduts. Per això és interessant la proposta del cercador amb Google per a pimes, una ajuda per a aprendre com guanyar clients amb una estratègia digital

L'objectiu no és un altre que oferir una guia a mesura en funció de cada tipus de negoci de com podem recolzar-nos en les eines que Google té disponible, començant per crear o millorar el nostre perfil d'empresa en Google, però també amb els avantatges que suposa tindre una web o com es pot estar prop dels nostres clients a través de YouTube, però també amb campanyes d'email màrqueting o xarxes socials.

A través de les seues pròpies eines tracten de donar resposta a la pregunta de moltes pimes que volen millorar la seua presència digital, però no saben com fer-ho. Finalment, les campanyes d'anuncis a través de Google *Adds. Potser aquesta última part seria la més complicada, especialment per a les empreses o autònoms amb un baix perfil digital. Si ho fem pel nostre compte els resultats seran pobres i no aconseguirem els objectius desitjats.

Ací potser si tenim un mínim de pressupost podem posar-nos en mans d'una empresa que ens cree una campanya a mesura. No fan falta grans inversions per a tindre bons resultats i sí que tindre molt clar l'objectiu que volem aconseguir. En tot cas si ho fem pel nostre compte millor Google *Ads *Expres, que resulta més senzill de definir i està orientat als clients que estan més pròxims a la nostra ubicació.

Més informació

Font: *pymesyautonomos

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia